Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga tur och retur flyg till Tunisien

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Tunisien

Varje år flockas miljontals turister till Tunisiens vita sandstränder, spännande ruiner och färgsprakande marknader. Med flyg till Tunisien kan du spendera många lata och soliga dagar på vita medelhavsstränder i Hammamet, Monastir eller Djerba, med mysiga båtutflykter och romantiska kvällar med skaldjursmiddag i solnedgången. Trängseln, färgerna, dofterna och ljuden är alla del av upplevelsen många söker när de besöker de traditionella basarerna, som Tunis Medina. Historia lockar kanske – som feniciernas antika Karthago, romerska tempel och teatrar i Dougga eller muslimernas heliga stad Kairouan. Räcker inte det bjuder en resa till Tunisien på kamel- och offroad-äventyr i Sahara och djup avslappning på hamam.

Tunisiens heta subtropiska klimat gör landet till ett utmärkt resmål utanför ordinarie semestertider. Under vår och höst bjuder både luft- och vattentemperaturerna till bad och avslappning på stranden, medan vinterns milda väder är perfekt för att utforska landets alla spännande sevärdheter.

Boka billiga flyg till Tunisien

Det finns ett stort antal flygbolag som trafikerar sträckan mellan Sverige och Tunisien, däribland välkända och pålitliga bolag som KLM, Air France och Deutsche Lufthansa. Om du jämför flyg till Tunisien har du möjlighet att hitta de allra bästa priserna. Den stora konkurrensen innebär att du alltid kan hitta prisvärda direktflyg till Tunisien året runt. Den som vill optimera sin semesterbudget överväger att flyga till Tunisien under höst och vinter. Du hittar de billigaste resorna till Tunisien i november, men priserna är också särskilt låga i januari och september – helt perfekt, eftersom september anses vara en av Tunisiens bästa badmånader och dagstemperaturen ofta ligger runt 20 °C under vintern. Bäst pris, oavsett när du reser, får du om du bokar flyg till Tunisien drygt en månad innan avfärd. Sök efter flyg till Tunisien fmed Turkish Airlines, som ofta har den billigaste flygbiljetten till Tunisien.

Tunis–Carthage International Airport

Har du valt att besöka huvudstaden anländer ditt flyg till Tunisien på Tunis–Carthage International Airport, mindre än en mil från centrala Tunis. Denna stora och kosmopolitiska flygplats är en av Afrikas tio största. Från Tunis–Carthage International Airport tar du dig snabbt och lätt vidare till Tunis med hyrbil, taxi eller buss. Taxi kostar vanligtvis runt fem dinarer, men notera att bagage kan kosta extra och att priserna är högre kvällstid. När det gäller buss kan du välja mellan den billiga SNT-bussen som avgår två gånger i timmen och kostar en dinar och den något dyrare och bekvämare TUT-bussen som avgår fyra gånger i timmen.

Djerba–Zarzis International Airport

Vill du utforska den vackra ön Djerba landar du på Djerba–Zarzis International Airport, mindre än en mil från den populära turistorten Houmt El Souk. Det vanligaste sättet att lämna flygplatsen är med ditt hotells egen transferbuss – kontrollera om ditt hotell erbjuder upphämtning! Du kan även hyra bil, ta en taxi eller ta dig runt med lokalbussen.

Monastir Habib Bourguiba International Airport

Om det är en kameltur längs Monastirs populära stränder som lockar landar du på Monastir Habib Bourguiba International Airport, mindre än en mil från centrala Monastir och endast en halvmil från de vita sanddynerna. Här finns det ett flertal transportmedel att välja på. Du kan naturligtvis hyra en bil, men taxi är också ett alternativ. Du väljer mellan den billigare gula lokaltaxin, som kostar under en dinar per kilometer, och den lite dyrare och bekvämare vita turisttaxin, som kostar under två dinarer per kilometer. Det går även tåg två gånger i timmen, som tar dig till centrala Monastir på fem minuter. Det finns också lokalbussar som går en gång i timmen.

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.