Resor till Tunisien

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Tunisien med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Tunisien:

Hotel Roma Tunis

Semesterpaket i Tunisien på sex till sju nätter

Hotel Roma Tunis

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Tunisien

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tunisien
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Tunisien

Börja semestern nu och låt det skickliga teamet på MrJet boka flyg och hotell till Tunisien. Flyg, boende och enastående upplevelser — vi kan ordna din drömsemester. Allt du behöver göra är att packa väskan!

Genom oss kan du få bra rabatter om du bokar både flygbiljetter och hotell på samma gång.

Med allt du vill ha på ett ställe är det hur enkelt som helst att organisera den ultimata semestern. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över gör att du kan packa och väskan och ge dig av tidigare än du tror.

När du bokar din paketresa med MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du råkar hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vare sig du vill till en livlig metropol eller en gemytlig by vid kusten, så hjälper vi dig att komma precis dit du vill. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Tunisien

På en resa till Tunisien finns mycket att uppleva för alla typer av besökare. Läs mer för att få veta mer om de mest populära sevärdheterna.

Eftersom 700 000 människor bor här kommer du säkert att träffa många nya vänner.

Du kan skapa speciella minnen från semestern i Tunisien för både stora och små på Dah Dah Happy Land Entertainment Park.

Kom nära många spännande djur och lär dig om miljön med en utflykt till Tunis Zoo.

Planera in en dag i solen på Plage de La Goulette . Här kan du njuta av den vackra miljön och bara andas hur länge du vill.

Gå och se de intressanta föremålen på Museum Dar el-Annabi. Här kan du lära dig en mängd nya saker i en trevlig miljö.

Vår stora, blåa planet är hemvist för en otrolig samling arter. Studera några av världens mer exotiska personligheter när du besöker Salammbo oceanografiska museum.

Ett sätt att försöka förstå nutiden på är att utforska det förflutna. Ta reda på vad som format den här staden till det den är idag med ett besök på Bardomuseet och Kartagomuseet.

Du slösar aldrig tid genom att lära dig om historiska händelser och föremål. Låt Bab el Bahr och Place du 14 janvier 2011 ge dig djupare kunskap om regionens förflutna. Om du vill se mer får du inte heller missa Antonin Baths och Amerikanska kyrkogården i Nordafrika.

För en närmare inblick i de välbärgade storheternas värld, kolla in Palais Khereddine och Dar Lasram. Den storslagna konstruktionen som är typsik för Dar Ben Abdallah museum och Dar Othman är något du inte får missa.

Alla som har ett intresse för stadens religiösa arv borde bege sig till S:t Louis katedral och Zitounamoskén. Vill du ta en närmare titt på den kulturella identiteten som förknippas med Tunisien? Se då till att du inte missar S:t Vincent de Pauls katedral och Kartagos acropolium.

Medan de allra flesta stadsbyggnader endast är praktiska fyller andra mer symboliska syften. Souk Trouk och Tourbet el-Bey är två av dessa speciella platser som har uppförts till minne av de viktiga människor och händelser som har bidragit till att forma det här området till vad det är idag.

När du besöker Tunisien finner du flera shoppingcenter att köpa presenter i, som bland andra Carrefour livsmedelsbutik och Souk El Attarine. Mercado Municipal och Souk el Berka är två andra ställen där du också kan hitta lite smått och gott.

Boka biljetter till en av de underhållande showerna på Théâtre de L'Étoile du Nord eller Tunisiska nationalteatern. Här får ni ett semesterminne för livet.

Passa på att ta lite semesterbilder medan du utforskar Tunisiska nationalbiblioteket.

Hotell i Tunisien

Har du bestämt dig för att åka till Tunisien? Vår reseguide har 66 boenden att välja mellan. Här kan du hitta det perfekta stället för dig!

Som tur är finns det rumspriser för alla budgetar i Tunisien. Om du vill spara pengar utan att dra ned på kvalitet kan du boka in dig på antingen St Georges Tunis (16 Rue de Colognes) eller Dar Ya - Hostel (6 Impasse de la carriere). Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad vistelse? Om du bokar in dig på Concorde Les Berges du Lac eller Sheraton Tunis Hotel kan du förvänta dig att bli ordentligt bortskämd.