Det kan finnas reserestriktioner för Tunisien med anledning av covid-19.

Resor till Sidi Bou Said

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Sidi Bou Said med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Sidi Bou Said

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sidi Bou Said
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Sidi Bou Said

Flyg och hotell i Sidi Bou Said

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Sidi Bou Said till alla oförglömliga äventyr under vistelsen så att din resa till Sidi Bou Said blir precis så som du önskar.

Vad sägs om mer pengar på banken? Du har möjlighet att spara rejält om du bestämmer dig för att boka både flygbiljetter och hotellrum genom oss.

Inget är mer underbart än en välförtjänt resa. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 hotell runtom i världen har du alltid nära till nästa äventyr.

Behöver du lite mer uppmuntran? Vi gör allt för att ge dig fantastiska erbjudanden, så om du råkar snubbla över ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi matchar det och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Vi hjälper dig att upptäcka allt från livliga metropoler till gröna oaser. Så damma av resväskan och låt äventyrslusten styra. Världen väntar! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Sidi Bou Said

Eftersom det finns så mycket att se i centrala Tunisien glömmer man lätt de omkringliggande områdena. Men du har inte upplevt den här livfulla staden på riktigt förrän du har utforskat stadsdelar som Sidi Bou Said. En stor del av nöjet med att resa är att bekanta sig med lokalbefolkningen. Och eftersom den nationella huvudstaden har en folkmängd på 700 000 personer har du alla möjligheter att göra precis det! När du väl har landat på Tunis - Carthage Intl. och hämtat väskorna från rullbandet, behöver du resa 12 km åt öster för att komma till Sidi Bou Said. Det ligger 17 km nordöst om stadens mittpunkt.

Några av stadens främsta turistattraktioner finns utspridda i närheten av Sidi Bou Said, och S:t Louis katedral och Kartagomuseet är troligtvis de mest imponerande. Du borde även passa på att utforska Plage de La Goulette och Antonin Baths. För att få en bättre helhetsbild av denna spännande stad ska du passa på att tillbringa lite tid i de närbelägna områdena La Marsa och La Marsa Beach.

Om du befinner dig fast med regnväder, ta skydd inomhus och besök Salammbo oceanografiska museum och Museum Dar el-Annabi. De fascinerande verken kommer säkert att sätta fart på din fantasi och din kropp torr!

Amerikanska kyrkogården i Nordafrika och Palais Ennejma Ezzahra kan ge dig en inblick i det förgångna.

Hotell i Sidi Bou Said

På MrJet föredrar vi när det är enkelt. Därför har vi gjort det lätt för dig att hitta ett idealiskt boende med hjälp av vår reseguide. Vad väntar du på?

The Residence Tunis och Dar El Marsa rekommenderas av många besökare vilket gör det väldigt enkelt för dig att välja boende.