Billiga hotell i Kelibia - 111 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Kelibia

Kelibia hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kelibia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Kelibia

Du tänker alltså resa till Kelibia? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra sorters boenden i Kelibia.

Topphotell och andra boendealternativ i Kelibia

Det är lätt att hitta någonstans att bo i Kelibia med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.

Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Kelibia och i synnerhet poolen:

  • Hotel Kelibia Beach

Resenärer som bor på detta hotell i Kelibia brukar tycka om gymmet:

  • Hotel Kelibia Beach

När passar det bäst att utforska Kelibia?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Kelibia, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Kelibia brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 19°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Kelibia ligger på 0 millimeter.