Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Taguermess hotell

El Mouradi Djerba Menzel 402 kr
Recension från 1 dec. 2017
Se information
 
El Mouradi Djerba Menzel

El Mouradi Djerba Menzel

B P 163, Aghir
   
  2,0 av 5
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Vi araber blir alltid dåligt bemöte i våra egna hotell. Denna gång hotellet heter El Mouradi Djerba. Det verkar som araber vill inte serva andra araber. Rum 3178 Toilette sitt trasig, jag blev klämd när jag satte mig. Maten var dålig och hotellet gäster är åldringar över 70 Vid två tillfället svimmade ...

  Seabel Rym Beach Djerba 586 kr
  Seabel Rym Beach Djerba

  Seabel Rym Beach Djerba

  BP 155 Midoun Jerba, Djerba Midun
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna resort ligger vid stranden i Djerba Midun, 1,2 km från Jarbas park, samt mindre än 25 km från Hamnen i Houmt Souq och Borj El K'bir (fästning). Djerbahood och El Ghriba-synagogan ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Iberostar Mehari Djerba 591 kr
   Iberostar Mehari Djerba

   Iberostar Mehari Djerba

   B.p 242 Route Touristique, Djerba Midun
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger vid stranden i Djerba Midun, 3,6 km från Jarbas park, samt mindre än två mil från Hamnen i Houmt Souq och Borj El K'bir (fästning). Djerbahood och El Ghriba-synagogan ligger också mindre än två mil härifrån.

    Welcome Meridiana 488 kr
    Welcome Meridiana

    Welcome Meridiana

    BP 222 ouled amor Midoun, Djerba Midun
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna resort ligger vid stranden i Djerba Midun, 1,5 km från Jarbas park och 19,7 km från Borj El K'bir (fästning). Hamnen i Houmt Souq och Djerbahood ligger också mindre än 25 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Taguermess


     Du funderar alltså på att åka till Taguermess? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 17 hotell och andra boendealternativ i Taguermess.


     Topphotell och andra boendealternativ i Taguermess


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Taguermess med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Taguermess, och framför allt deras gratis frukost:

     • Menzel Dija Appart-Hotel
     • Hotel Green Palm
     • Seabel Rym Beach Djerba

     Dessa hotell i Taguermess rankas högt av resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Hotel Sidi Mansour Resort & Spa
     • Seabel Rym Beach Djerba
     • Menzel Dija Appart-Hotel

     Gäster som bor på dessa hotell i Taguermess brukar tycka om fitnesscentret:

     • Djerba Playa Club
     • Seabel Rym Beach Djerba
     • Hotel Green Palm

     Utforska Taguermess


     Det välkomnande Taguermess är känt för sina restauranger och sina stränder. Populära sevärdheter i Taguermess med omnejd:

     • Djerba Explore
     • El Ghriba-synagogan
     • Djerbahood
     • Borj El K'bir
     • Hamnen i Houmt Souq
     • Guellalamuseet
     • Oamarits fiskehamn

     När du förebereder din resa till Taguermess kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Houmt Souk (DJE-Djerba - Zaris). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Taguermess?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Taguermess, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Taguermess brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och november, medan de torraste är juni och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 21°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 1 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Taguermess ligger på 8 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma