Billiga flygbiljetter till Rom

Förslag på billiga flygresor till Rom

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 569 kr för enkelflyg och 1 239 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Rom?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Rom varierar mellan 1 239 kr och 2 154 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Rom kan hitta fantastiska flyg för så lite som 569 kr. Tips för fyndjägare: Augusti är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Rom.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Rom?

✔️ Flygpriserna till Rom varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Rom om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Rom, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Rom?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Rom kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Scandinavian Airlines, Air Serbia, Eurowings, Norwegian Air International Ltd, Lufthansa, Air Baltic, KLM, Swiss International Air Lines, Air France. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Rom med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Rom kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Rom?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Rom

Ta flyget till Rom och upplev historiens vingslag

Härliga Rom är en wow-upplevelse man sent glömmer. Här finns några av världens mest berömda konstskatter, ett levande kulturliv och naturligtvis ett fantastiskt kök. Varför inte resa hit över en weekend och låta dig svepas bort en stund? Om du reser med flyg till Rom har du bara några timmars restid framför dig innan du kan börja njuta av allt som staden har att bjuda på!

Bästa tiden att resa till Rom

Att alla vägar bär till Rom tycks det inte finnas något tvivel om. Det som kan vara bra att fundera på är vilken tid på året som du vill uppleva staden. Många skulle nog hävda att Rom är som vackrast under våren, då grönskan och de många knoppande blommorna sätter färg på gator och torg. Om du väljer att boka flyg till Rom under våren undviker du dessutom den värsta hettan som präglar sommarmånaderna. För att vara säker på att hitta billiga flyg till Rom är det smart att vara noga när du jämför flyg hit. Om priset är viktigt för dig är det bäst att undvika högsäsongen som pågår från påsk till september. Om du helst vill undvika långa köer till de många populära sevärdheterna är det bäst att resa till Rom perioden november-mars. Då kan du hitta riktigt billiga flyg till Rom!

Res från Sverige till Rom

Rom är en populär destination för många svenskar och du kan utan problem hitta resor dit från ett flertal flygplatser. Störst chans att hitta ett direktflyg till Rom finner du på någon av våra mest trafikerade flygplatser som Arlanda Airport eller Göteborg Landvetter Airport. Ett antal internationella flygbolag trafikerar sträckan Arlanda – Fiumcino med direktflyg, till exempel SAS. Tänk på att kontrollera hur många stopp resan har när du söker flygresor till Rom – restiden kan bli lång med extra byten.

Ta dig från flygplatsen till centrala Rom

När du flyger till Rom landar du antingen på Leonardo da Vinci – Fiumcino Airport (FCO), som är områdets stora internationella flygplats, eller på Rome Ciampino Airport (CIA), där framför allt många lågprisflyg landar. Du kan välja mellan ett antal olika färdmedel för din resa från Fiumcino till centrala Rom. Om du reser med buss kostar biljetten ungefär 60 kronor och resan tar en timme. Du kan också ta tåget från Fiumcino till Roma Termini mitt i Roms centrum. Tåget är något dyrare än att resa med buss men restiden ligger på endast 30 minuter. Om du reser från Ciampino kan du resa till Rom med buss eller taxi. Resan tar ungefär 45 minuter.

Flyg till Rom och upplev dess unika stämning

Roms magi upplevs bäst på långa promenader genom stadens charmigaste kvarter. Många reser till Rom just för att uppleva den unika känsla som huvudstadens mångåriga historia har att bjuda på. Här finns naturligtvis även en rad fantastiska sevärdheter som du inte får missa. Colosseum, Spanska trappan, Vatikanen samt Fontana di Trevi är bara några av de fantastiska kulturskatter som sätter guldkant på vackra Rom!

Information om flyg till Rom
Ankomstflygplats
Rom

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.