Början av huvudsektionen

Billiga flyg till Rom (ROM)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Billiga flygbiljetter tur och retur till Rom

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Rom

Ta flyget till Rom och upplev historiens vingslag

Härliga Rom är en wow-upplevelse man sent glömmer. Här finns några av världens mest berömda konstskatter, ett levande kulturliv och naturligtvis ett fantastiskt kök. Varför inte resa hit över en weekend och låta dig svepas bort en stund? Om du reser med flyg till Rom har du bara några timmars restid framför dig innan du kan börja njuta av allt som staden har att bjuda på!

Bästa tiden att resa till Rom

Att alla vägar bär till Rom tycks det inte finnas något tvivel om. Det som kan vara bra att fundera på är vilken tid på året som du vill uppleva staden. Många skulle nog hävda att Rom är som vackrast under våren, då grönskan och de många knoppande blommorna sätter färg på gator och torg. Om du väljer att boka flyg till Rom under våren undviker du dessutom den värsta hettan som präglar sommarmånaderna. För att vara säker på att hitta billiga flyg till Rom är det smart att vara noga när du jämför flyg hit. Om priset är viktigt för dig är det bäst att undvika högsäsongen som pågår från påsk till september. Om du helst vill undvika långa köer till de många populära sevärdheterna är det bäst att resa till Rom perioden november-mars. Då kan du hitta riktigt billiga flyg till Rom!

Res från Sverige till Rom

Rom är en populär destination för många svenskar och du kan utan problem hitta resor dit från ett flertal flygplatser. Störst chans att hitta ett direktflyg till Rom finner du på någon av våra mest trafikerade flygplatser som Arlanda Airport eller Göteborg Landvetter Airport. Ett antal internationella flygbolag trafikerar sträckan Arlanda – Fiumcino med direktflyg, till exempel SAS. Tänk på att kontrollera hur många stopp resan har när du söker flygresor till Rom – restiden kan bli lång med extra byten.

Ta dig från flygplatsen till centrala Rom

När du flyger till Rom landar du antingen på Leonardo da Vinci – Fiumcino Airport (FCO), som är områdets stora internationella flygplats, eller på Rome Ciampino Airport (CIA), där framför allt många lågprisflyg landar. Du kan välja mellan ett antal olika färdmedel för din resa från Fiumcino till centrala Rom. Om du reser med buss kostar biljetten ungefär 60 kronor och resan tar en timme. Du kan också ta tåget från Fiumcino till Roma Termini mitt i Roms centrum. Tåget är något dyrare än att resa med buss men restiden ligger på endast 30 minuter. Om du reser från Ciampino kan du resa till Rom med buss eller taxi. Resan tar ungefär 45 minuter.

Flyg till Rom och upplev dess unika stämning

Roms magi upplevs bäst på långa promenader genom stadens charmigaste kvarter. Många reser till Rom just för att uppleva den unika känsla som huvudstadens mångåriga historia har att bjuda på. Här finns naturligtvis även en rad fantastiska sevärdheter som du inte får missa. Colosseum, Spanska trappan, Vatikanen samt Fontana di Trevi är bara några av de fantastiska kulturskatter som sätter guldkant på vackra Rom!

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.