Resor till Falkenberg

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Falkenberg med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Falkenberg

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Falkenberg
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Falkenberg

Resa är att se nya platser. När du är redo att ta del av de otaliga sevärdheterna med flyg och hotell till Falkenberg, kan MrJet ordna så att du får den bästa dealen på det du behöver för en oförglömlig upplevelse.

Genom oss kan du spara pengar om du bokar både flyg och hotellrum samtidigt.

Om du planerar din resa med oss finns det ingen gräns för hur oförglömlig din vistelse kan bli. Med ett världsomspännande nätverk på över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell kan du få allt du vill ha.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och sedan hittar ett billigare erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och återbetalar skillnaden. Hur låter det?

Vänta inte längre! Följ din inre reselust var den än leder dig. Varje destination är fylld av otroliga överraskningar och helt nya upplevelser, så låt oss hjälpa dig att ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Falkenberg

Vare sig du är intresserad av en avkopplande resa eller ett mer spännande äventyr, kan MrJet hjälpa dig att planera en oförglömlig resa till Falkenberg.

Visste du att omkring 18 000 människor bor i den här delen av Hallands län? Du kommer säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan lider mot sitt slut.

Landets huvudstad, Stockholm, ligger 420 km nordöst om Falkenberg. Heberg ligger 9 km åt öster.

Känner du att du behöver en avslappnande dag på stranden? På Skrea strand kan du sätta dig och läsa en bok i solen och njuta av omgivningen.

Lär dig om områdets mångfacetterade arv genom att utforska de häpnadsväckande utställningar och föremål som Falkenbergs Museum har att erbjuda.

Utforska något som är mycket större än oss alla när du besöker Sankt Laurentii kyrka, ett populärt resmål för besökare som uppskattar spirituella platser.

Varför inte gå på en av de enastående föreställningarna på Vallarnas friluftsteater? Här kommer du absolut att få bra underhållning.

Även om du kanske har bockat av de populäraste attraktionerna här, så finns det mycket kvar att uppleva. Varför inte inkludera en utflykt till Fotomuseet Olympia?

Hotell i Falkenberg

Har du funderat på att stanna ett tag? Glöm inte att vara ute i god tid eftersom Falkenberg endast har ett fåtal boenden. I vår reseguide kan du se vad som finns.

Falkenberg Strandbad och Grand Hotel Falkenberg är väl värda att kika på. Om du gillar vad du ser gäller det att boka på studs. Dessa etablissemang är eftertraktade för sina mysiga sängar och trevliga personal.