Resor till Boden

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Boden med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Boden

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Boden
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Boden

Boden väntar. Låt MrJet hjälpa dig ta del av den bästa dealen på flyg och hotell till Boden.

Du får toppenrabatter när du väljer att fixa både biljetter och hotell med oss.

Vill du ha lakan av egyptisk bomull och middagen serverad i en roterande restaurang? Inga problem alls. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över att söka bland, har du världen för dina fötter.

Krävs det fortfarande uppmuntran för att ta steget? Vårt mål är att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du råkar snubbla över ett pris som är lägre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi matchar det och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Tillfället är perfekt att börja checka av din reselista. Oavsett om du vill åka till höga bergstoppar eller varma stränder hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Boden

Packa väskorna och gör dig redo att resa till Boden! En resa hit kommer du sent att glömma.

Ofta är det människorna som bor i en stad som gör den unik. I den här delen av Norrbottens län bor det cirka 18 000 personer.

Landets huvudstad, Stockholm, ligger 750 km söder om Boden medan Råneå ligger 30 km åt öster.

Vill du spendera dagen i en lugnare miljö? Då är stillheten kring utställningarna på Försvarsmuseum Boden ett perfekt ställe för dig.

Havremagasinet erbjuder massvis med fantasifulla och spännande konstverk. Be om att få höra mer information om konstnären om du blir intresserad av något specifikt.

Besök de två spännande fortifikationerna Rödbergsfortet och Bodens fästning och beundra deras speciella design medan du lär dig om deras historia.

Hotell i Boden

Även vana resenärer bör vara ute i god tid om de ska boka boende här. Boden erbjuder nämligen bara några få olika boenden. Dem kan du läsa mer om i vår reseguide.

Om du bokar en natt på ett av våra rekommenderade hotell, som Quality Hotel Bodensia och Hotel Nivå, kommer du vakna upp varje morgon och känna dig pigg och glad.