Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Tarascon hotell

Lemon Hotel Tarascon 298 kr
Lemon Hotel Tarascon

Lemon Hotel Tarascon

   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Tarascon ligger 0,7 km från Château de Tarascon och 2 km från Musée Auguste Jacquet. Sankt Gabriel av Tarascons kapell och Alpilles ligger också mindre än en mil härifrån. Tarascon station ligger på 13 minuters gångavstånd och till Beaucaire station promenerar du på 21 minuter.

  Hôtel du Viaduc Hämta priser
  Hôtel du Viaduc

  Hôtel du Viaduc

  9, Rue Du Viaduc, Tarascon, PROVENCE
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i ett shoppingområde ligger mindre än 2 km från Château de Tarascon och Musée Auguste Jacquet. Sankt Gabriel av Tarascons kapell och Camargues regionala naturpark ligger också mindre än en mil härifrån. Tarascon station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Beaucaire station promenerar du på 18 minuter.

   Hotel de Provence Hämta priser
   Hotel de Provence

   Hotel de Provence

     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med historisk profil i Tarascon ligger mindre än 2 km från Château de Tarascon och Musée Auguste Jacquet. Sankt Gabriel av Tarascons kapell och Alpilles ligger också mindre än en mil härifrån. Tarascon station ligger på 4 minuters gångavstånd och till Beaucaire station promenerar du på 17 minuter.

    B&B Mas D'Arvieux Hämta priser
    B&B Mas D'Arvieux

    B&B Mas D'Arvieux

    Mas d'Arvieux, Route d' Avignon, Tarascon, Provence - Alpes - Côte d'Azur
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast på landet ligger 2,1 km från Alpilles och mindre än en mil från Abbaye Saint-Michel de Frigolet och Château de Tarascon. Musée Auguste Jacquet och Château de Boulbon ligger också mindre än en mil härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Tarascon

     Hôtel Le Terminus Hämta priser
     Hôtel Le Terminus

     Hôtel Le Terminus

       
      0.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i centrala Tarascon ligger mindre än 2 km från Château de Tarascon och Musée Auguste Jacquet. Sankt Gabriel av Tarascons kapell och Camargues regionala naturpark ligger också mindre än en mil härifrån. Tarascon station ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Beaucaire station promenerar du på 16 minuter.

      Lemon Hotel Tarascon 298 kr
      Lemon Hotel Tarascon

      Lemon Hotel Tarascon

        
       0.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell i Tarascon ligger 0,7 km från Château de Tarascon och 2 km från Musée Auguste Jacquet. Sankt Gabriel av Tarascons kapell och Alpilles ligger också mindre än en mil härifrån. Tarascon station ligger på 13 minuters gångavstånd och till Beaucaire station promenerar du på 21 minuter.

       Karta

       Hitta hotell i Tarascon


       Du funderar alltså på att åka till Tarascon? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 31 hotell och andra boendealternativ i Tarascon.


       Oavsett om du letar efter budgetvänliga hotell i Tarascon, familjevänliga boenden eller något som passar för husdjur, kan staden erbjuda många typer av boenden så du kommer säkert hitta något som funkar för dig:

       • 2 budgethotell
       • 4 familjevänliga hotell
       • 7 husdjursvänliga hotell

       Topphotell och andra boendealternativ i Tarascon


       Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Tarascon med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


       Dessa hotell i Tarascon är populära hos resenärerna, som brukar gilla deras pool:

       • Hôtel du Viaduc
       • Les Mazets Des Roches
       • Stort hus

       Gäster som bor på detta hotell i Tarascon brukar tycka om fitnesscentret:

       • Les Mazets Des Roches

       Utforska Tarascon


       I Tarascon finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tarascon med omnejd:

       • Château de Tarascon
       • Abbaye Saint-Michel de Frigolet
       • Alpilles
       • Abbey de Montmajour
       • Château des Baux
       • Cirque Romain
       • Place de l'Horloge

       När du förebereder din resa till Tarascon kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Avignon (AVN-Caumont). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


       När passar det bäst att utforska Tarascon?


       Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Tarascon, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Tarascon brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och november, medan de torraste är mars och februari.


       Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

       • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
       • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
       • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
       • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
       • Den genomsnittliga nederbörden under året i Tarascon ligger på 22 millimeter.

       Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma