Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Sök efter flyg med Air Serbia

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 266 kr för enkelflyg och 2 589 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Air Serbia
mån 24 maj
ARN
Arlanda
FCO
Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.
1 266 kr
Air Serbia
Air Serbia
sön 8 aug. - sön 22 aug.
ARN
Arlanda
FCO
Fiumicino - Leonardo da Vinci Intl.
2 589 kr
Air Serbia
Air Serbia
mån 19 juli
ARN
Arlanda
NCE
Cote d'Azur
3 286 kr
Air Serbia
Air Serbia
mån 19 juli - sön 25 juli
ARN
Arlanda
NCE
Cote d'Azur
6 288 kr
Air Serbia

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.