Flyg från Pristina till Malmö från

Billiga flygbiljetter från Pristina till Malmö

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Malmö
IATA-kod för avreseflygplats
PRN
IATA-kod för ankomstflygplats
MMX
Pris tur-och-retur
5 169 kr

Bäst dagar att flyga från PRN till MMA

Malmö — flyguppgifter

Från
Pristina
IATA-kod för avreseflygplats
PRN
Till
Malmö
IATA-kod för ankomstflygplats
MMA
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag
Scandinavian Airlines, Braathens Regional Aviation, Lufthansa, Turkish Airlines
Avstånd
Restid
Flygpris
948 kr

Flyginformation

Just nu finns billiga flygresor från Pristina till Malmö

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Pristina to Malmö. Leta efter sista-minuten-biljetter från Pristina till Malmö till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Pristina och Malmö från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Pristina till Malmö finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Pristina till Malmö – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Pristina till Malmö Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Pristina till Malmö flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Hitta rätt flyg från Pristina till Malmö med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från PRN till MMA? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Pristina-Malmö på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Malmö från Pristina

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till MMA från PRN är det värt att samtidigt kika på hotell i Malmö. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Malmö

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Pristina till Malmö - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Malmö. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Pristina till Malmö

Topphotell i Malmö

Comfort Hotel Malmö

Comfort Hotel Malmö

3.5 out of 5
Carlsgatan 10, Malmö
Detta hotell har 3,5 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis frukost, fitnesscenter och parkering. De populära sevärdheterna Malmö Börshus ...
Comfort Hotel Malmö
Moment Hotels

Moment Hotels

3 out of 5
Norra Vallgatan 54, Malmö
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och parkering. De populära sevärdheterna S:t Petri kyrka ...
Moment Hotels
Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live

4 out of 5
Dag Hammarskjolds torg 2, Malmö
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 3 barer/lounger. De populära sevärdheterna ...
Clarion Hotel Malmö Live
Spara i genomsnitt 15 % på tusentals hotell när du är inloggad
Radisson Blu Hotel, Malmö

Radisson Blu Hotel, Malmö

4.5 out of 5
Oestergatan 10, Malmö
Detta hotell i lyxstil har 4,5 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och fitnesscenter. De populära sevärdheterna Thottska ...
Radisson Blu Hotel, Malmö
Best Western Plus Hotel Noble House

Best Western Plus Hotel Noble House

4 out of 5
Per Weijersgatan 6, Malmö
Detta hotell i boutique-stil har 4 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis frukost, wi-fi och rumsservice. De populära sevärdheterna Form/Design ...
Best Western Plus Hotel Noble House
Quality Hotel the Mill

Quality Hotel the Mill

3.5 out of 5
Amiralsgatan 19, Malmö, Skane County
Detta hotell för affärsresenären har 3,5 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis frukost, fitnesscenter och reception (öppen dygnet runt). ...
Quality Hotel the Mill
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Malmö
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.