Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Malmö hotell

Moment Hotels 555 kr
Moment Hotels

Moment Hotels

Norra Vallgatan 54, Malmo
   
  3,5
  av 5, från 2 recensioner
  3.0 av 5.0

  Detta hotell i Norr ligger fem minuters promenad från S:t Petri kyrka och Rådhuset. Lilla Torg och Malmöhus ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Hotel Garden 536 kr
  Hotel Garden

  Hotel Garden

  Baltzarsgatan 20, Malmo
    
   3,6
   av 5, från 18 recensioner
   4.0 av 5.0

   Detta hotell med miljövänlig profil i Norr ligger tio minuters promenad från S:t Petri kyrka, Lilla Torg och Rådhuset. Malmöhus och HSB Turning Torso ligger också 3 km härifrån.

   Mayfair Hotel Tunneln 737 kr
   Mayfair Hotel Tunneln

   Mayfair Hotel Tunneln

   Adelgatan 4, Malmo
     
    5,0
    av 5, från 1 recensioner
    4.0 av 5.0

    Detta hotell i Norr ligger nära S:t Petri kyrka och Rådhuset. Lilla Torg och Malmöhus ligger också en kvarts promenad härifrån.

    Park Inn by Radisson Malmö Hotel 639 kr
    Park Inn by Radisson Malmö Hotel

    Park Inn by Radisson Malmö Hotel

    Sjömansgatan 2, Malmo
      
     5,0
     av 5, från 3 recensioner
     4.0 av 5.0

     Detta hotell med miljövänlig profil i Västra Hamnen ligger en kvarts promenad från HSB Turning Torso och Malmöhus. Lilla Torg och Rådhuset ligger också 2 km härifrån.

     Story Hotel Studio Malmö 795 kr
     Story Hotel Studio Malmö

     Story Hotel Studio Malmö

     Tyfongatan 1, Malmo
       
      4.0 av 5.0

      Detta hotell i Norr ligger en kvarts promenad från Koggmuseet, Rådhuset och Lilla Torg. S:t Petri kyrka och Malmöhus ligger också 2 km härifrån.

      Elite Hotel Savoy 828 kr
      Elite Hotel Savoy

      Elite Hotel Savoy

      Norra Vallgatan 62, Malmo
        
       4,5
       av 5, från 2 recensioner
       4.0 av 5.0

       Detta hotell med miljövänlig profil ligger i Norr, nära Malmö Börshus, Rådhuset och S:t Petri kyrka. Lilla Torg och Malmöhus ligger också en kvarts promenad härifrån.

       Radisson Blu Hotel, Malmö 711 kr
       Radisson Blu Hotel, Malmö

       Radisson Blu Hotel, Malmö

       Oestergatan 10, Malmo
         
        4,0
        av 5, från 1 recensioner
        4.5 av 5.0

        Detta familjevänliga hotell i centrala Malmö centrum ligger fem minuters promenad från Thottska huset och S:t Petri kyrka. Rådhuset och Lilla Torg ligger också tio minuter härifrån.

        Best Western Hotel Royal 641 kr
        Best Western Hotel Royal

        Best Western Hotel Royal

        Norra Vallgatan 94, Malmo
          
         3,0
         av 5, från 1 recensioner
         4.0 av 5.0

         Detta hotell med miljövänlig profil i Norr ligger fem minuters promenad från Malmö konserthus och kongresshall, Lilla Torg och Rådhuset. S:t Petri kyrka och Malmöhus ligger också tio minuter härifrån.

         Karta

         Nyligen bokade Malmö hotell

         Malmö - Sveriges lugna storstad

         Under de senare åren har Malmö utvecklats otroligt mycket. Staden har fått ett rejält ansiktslyft och blivit ett centrum för ungt företagande. Med starka influenser från grannstaden Köpenhamn och ett smart miljötänk har Malmö vuxit i rollen som Sveriges gröna storstad. Det finns fantastiska möjligheter att utforska de olika områdena på cykel eller till fots. Den korta restiden mellan Köpenhamn och Malmö skapar ett ypperligt tillfälle att kombinera de två.

         Centrum & Gamla staden

         Vare sig du anländer med flyg eller tåg är stadens centralstation det första stoppet. Den stora byggnaden är lika mycket ett resecentrum som ett mattorg. Restauranger serverar exotiskt mat från hela världen och det är ett populärt lunchställe. Vid sidan om stationen byggs Malmö Arena Hotel som garanterat kommer att bli ett väldigt populärt hotell i Malmö. Precis utanför avgår det bussar som tar dig runt till stadens olika stadsdelar. På andra sidan kanalen börjar stadens långa gågata som tar dig till stadens stora torg och in till hjärtat av staden. Det är också Malmös hetaste plats för shopping. Längs med den två kilometer långa gatan finns det ett otroligt utbud av stora kedjor och varierande klädbutiker. Allra sist tornar sig stadens största köpcentra Triangeln upp.

         Till skillnad från huvudstaden Stockholmfinns det en större samling billiga hotell Malmö. Många väljer att bo i den gamla delen av staden. Där finns ett stort utbud av restauranger och charmiga butiker. Mitt i smeten ligger Lilla Torg. Under hela sommaren och långt in på hösten är det fullpackat med uteserveringar och det är alltid mycket folk i om-lopp.

         Njut av det mångkulturella Möllevångstorget

         Torget och de närliggande gatorna är överfyllda av restauranger och barer av olika slag. Här hittar man influenser från väldigt många olika delar av världen och dess matkultur är minst sagt internationell. Det ryktas att den mest utsökta falafeln lagas i något av de simpla matställena runt om detta område. Vilket det är skiftar dock från dag till dag. Området är hem till en stor del av Malmös barer och klubbar. Under sommaren väcks området till liv och tillsammans med folkets park blir det festens mittpunkt. En god öl i en mysig fåtölj eller under ett livligt parti pingis på baren Far i Hatten är obligatoriskt och passar utmärkt en solig dag.

         Senast recenserade i Malmö

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma