Flyg från Stockholm till Malmö från

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Malmö

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Malmö
IATA-kod för avreseflygplats
ARN
IATA-kod för ankomstflygplats
MMX
Pris tur-och-retur
948 kr

Bäst dagar att flyga från STO till MMA

Malmö MMX — flyguppgifter

Från
Stockholm
IATA-kod för avreseflygplats
STO
Till
Malmö
IATA-kod för ankomstflygplats
MMA
Antal verksamma flygbolag
3
Tillgängliga flygbolag
Scandinavian Airlines, Braathens Regional Aviation, Lufthansa, Turkish Airlines
Avstånd
531 km
Restid
1 5
Flygpris
948 kr

Flyginformation

Flyg Stockholm–Malmö enkelt och snabbt

Malmö är en av Sveriges största städer men har ändå en unik karaktär. Här har du nära till kusten men det finns också kultur och nöjen. Jämför olika biljetter för att få bästa möjliga pris på ditt flyg från Stockholm till Malmö. Sista-minuten flyg kan vara ett bra sätt att spara pengar men det beror också på när du reser. Sommaren är högsäsong för turism till Malmö men det är ofta lite dyrare att flyga nära helgen än på en vardag. I vissa fall kan det löna sig att boka i förväg för att hitta billiga flyg Stockholm–Malmö. Flygtiden är endast en timme och fem minuter långt så det är lätt och smidigt att resa söderut när du bokar ett direktflyg Stockholm–Malmö.

Shopping och finkultur med ett flyg till Malmö från Stockholm

Malmö ligger vid den södra kusten i Sverige som passar perfekt för ett besök under sommaren då du kan bada i havet eller resa längs kustlinjen för utsiktens skull. Lund ligger till exempel 20 minuters bilfärd bort. Annars finns det gott om aktiviteter att underhålla dig med i själva Malmö. Här hittar du Malmö Live – ett nytt konsertkomplex där du kan höra musik från hela världen. Besök också Malmö konstmuseum. Museet ligger i Malmöhus slott och både konstsamlingen och själva slottet är värda ett besök även om du bara spenderar några dagar i Malmö. Högsäsongen för turism är som sagt under sommaren men det finns också möjlighet till shopping och annat under vintern. En julmarknad kan vara ett mysigt sätt att komma i stämning inför julen.

Ta dig till flygplatsen i Stockholm på bästa sätt

När du reser till Malmö kan du flyga från Stockholm Arlanda eller Stockholm Bromma. Samtliga flygplatser ligger bekvämt nära städerna så det är lätt att ta sig till och från flyget oavsett vilken tid på dygnet du reser. Om du använder dig av flygbuss eller tåg för att ta dig till eller från ditt flyg avgår dessa inte lika ofta om kvällen eller natten men det finns andra alternativ. Om du inte kör egen bil är det snabbaste valet en resa med taxi men det är så klart något dyrare än buss och tåg. Från Stockholm avgår det flygbussar regelbundet till Bromma flygplats och Arlanda. Till Arlanda går det också ett tåg direkt från centralstationen till både inrikes- och utrikesterminalerna på Arlanda. Både Bromma och Arlanda erbjuder långtidsparkering om du föredrar att köra egen bil.

Från Malmös flygplats till ditt hotell

När du anländer i Malmö har du några olika val för hur du tar dig in till själva staden. Det lättaste sättet är med taxi men det är lite dyrare än när du reser till staden med buss. Du kan också hyra bil från flygplatsen om du vill kunna tag dig runt på egen hand i området. Bilresan tar en halvtimme in till staden och något under en timme med flygbussen. Malmö flygplats har dessutom en så kallad bilpool där du kan hyra bil med en app på mobilen. Boka ditt flyg från Stockholm till Malmö genom att jämföra olika biljetter så att du får bästa möjliga pris på din resa.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Stockholm till Malmö

Topphotell i Malmö

Comfort Hotel Malmö

Comfort Hotel Malmö

3.5 out of 5
Carlsgatan 10, Malmö
Detta hotell har 3,5 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis frukost, fitnesscenter och parkering. De populära sevärdheterna Malmö Börshus ...
Comfort Hotel Malmö
Moment Hotels

Moment Hotels

3 out of 5
Norra Vallgatan 54, Malmö
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och parkering. De populära sevärdheterna S:t Petri kyrka ...
Moment Hotels
Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live

4 out of 5
Dag Hammarskjolds torg 2, Malmö
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 3 barer/lounger. De populära sevärdheterna ...
Clarion Hotel Malmö Live
Spara i genomsnitt 15 % på tusentals hotell när du är inloggad
Radisson Blu Hotel, Malmö

Radisson Blu Hotel, Malmö

4.5 out of 5
Oestergatan 10, Malmö
Detta hotell i lyxstil har 4,5 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och fitnesscenter. De populära sevärdheterna Thottska ...
Radisson Blu Hotel, Malmö
Best Western Plus Hotel Noble House

Best Western Plus Hotel Noble House

4 out of 5
Per Weijersgatan 6, Malmö
Detta hotell i boutique-stil har 4 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis frukost, wi-fi och rumsservice. De populära sevärdheterna Form/Design ...
Best Western Plus Hotel Noble House
Quality Hotel the Mill

Quality Hotel the Mill

3.5 out of 5
Amiralsgatan 19, Malmö, Skane County
Detta hotell för affärsresenären har 3,5 stjärnor och ligger i Malmö. Här har du tillgång till gratis frukost, fitnesscenter och reception (öppen dygnet runt). ...
Quality Hotel the Mill
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Malmö
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.