Flyg från Sundsvall till Göteborg från

Billiga flygbiljetter från Sundsvall till Göteborg

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Göteborg
IATA-kod för avreseflygplatsSDL
IATA-kod för ankomstflygplatsGOT
Flygpris2 819 kr

Bäst dagar att flyga från SDL till GOT

Göteborg — flyguppgifter

Från Sundsvall
IATA-kod för avreseflygplats SDL
Till Göteborg
IATA-kod för ankomstflygplats GOT
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag Swiss International Air Lines, KLM, Brussels Airlines, Lufthansa, SAS
Avstånd
Restid
Flygpris 1 862 kr

Flyginformation

Ha det görgott med billiga flyg Sundsvall–Göteborg

Du har väl inte missat att utforska Sveriges go’aste stad? Tack vare billiga flyg från Sundsvall till Göteborg är det lättare än någonsin. Lämnar du Sundsvall efter frukost kan du äta skaldjur till lunch på västkusten, ta en tur på kanalen i en av de klassiska Paddanbåtarna under eftermiddagen och avsluta dagen med en konsert på Pustervik, en klubb som har haft en central roll i Göteborgs sprakande nöjesliv ända sedan 1920-talet. I Göteborg finns det något att göra året om, från skärgårdsupplevelser vid årets start när skaldjuren är som bäst, till fyndrika Göteborg Shopping Days under hösten och stadens tindrande julfirande.

Res billigt och enkelt

Att resa från Sundsvall till Göteborg kunde knappast vara enklare. Väljer du ett direktflyg, exempelvis med Nextjet, tar resan inte mer än en timme och 35 minuter. Lite billigare blir det dock att resa över Bromma eller Arlanda. En mellanlandning kan innebära mycket förlorad tid, men inte i det här fallet! Din resa tar ändå inte mer än 2,5 timmar. Inte illa för ett avstånd som tar åtta timmar med bil eller tåg! Billigast flyger du när du bokar ca 40 dagar innan avfärd och reser med BRA eller SAS. Flyg till Göteborg är särskilt billiga i februari och mars månad, lagom till sportlovet, den stora havsfestivalen Go: to Sea, årets bästa skaldjurssäsong och de allra första vårknopparna. Dyrast är Göteborg när sommaren når sin höjdpunkt i juli och augusti.

Du reser från Sundsvall-Timrå

Ditt flyg till Göteborg avgår naturligtvis från Sundsvall-Timrå, även känd som Midlanda. Från Sundsvall är avståndet inte mer än 2,5 mil och resan tar inte mer än 20 minuter. På flygplatsen hittar du allt som du kan förvänta dig av en mindre regional flygplats. Innan säkerhetskontrollen finns ett kafé som har öppet vardagseftermiddagar. Efter säkerhetskontrollen finner du Restaurang Midlanda som serverar både dagens rätt och à la carte på vardagsförmiddagar och söndagseftermiddagar. Du kan dessutom surfa gratis i åtta timmar med flygplatsens fria wifi.

Du anländer på Göteborg Landvetter

Ditt flyg till västkusten landar på Göteborg Landvetter. Detta är Sveriges näst största flygplats och det märks på det breda serviceutbudet. Här finns det nämligen tio kaféer och restauranger och har du glömt att packa något finns det även ett tiotal butiker. Missa inte heller att berätta för släkt och vänner att du är framme, med flygplatsens gratis wifi. Från flygplatsen tar du dig lätt med hyrbil, taxi eller flygbuss till stadens centrum via riksväg 40. Du är bara 20 minuter från en görrolig upplevelse i härliga Göteborg.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Sundsvall till Göteborg

Topphotell i Göteborg

Gothia Towers

Gothia Towers

4.5 out of 5
Mässans Gata 24, Gothenburg, 402 26
Priset är 1 239 kr per natt mellan 29 maj och 30 maj
Detta hotell i lyxstil har 4,5 stjärnor och ligger i Göteborg. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och 4 restauranger. Våra gäster brukar tala ...
Gothia Towers
Clarion Hotel Post, Gothenburg

Clarion Hotel Post, Gothenburg

4.5 out of 5
Drottningtorget 10, Gothenburg, 410 03
Priset är 1 376 kr per natt mellan 22 maj och 23 maj
Detta hotell i lyxstil har 4,5 stjärnor och ligger i Göteborg. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 2 barer/lounger. Våra gäster brukar ...
Clarion Hotel Post, Gothenburg
Radisson Blu Scandinavia Hotel

Radisson Blu Scandinavia Hotel

4.5 out of 5
Södra Hamngatan 59, Gothenburg, 401 24
Priset är 1 121 kr per natt mellan 29 maj och 30 maj
Detta hotell i lyxstil har 4,5 stjärnor och ligger i Göteborg. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och fullständigt spa. Våra gäster brukar ...
Radisson Blu Scandinavia Hotel

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Scandic Landvetter

Scandic Landvetter

4 out of 5
Flygfraktsvägen 6, Harryda, 43870
Priset är 1 233 kr per natt mellan 19 juni och 20 juni
Detta hotell har 4 stjärnor och ligger i Harryda. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och gym (öppet dygnet runt). De populära sevärdheterna ...
Scandic Landvetter
Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

4 out of 5
Lindholmspiren 4, Gothenburg, 417 56
Priset är 1 180 kr per natt mellan 22 maj och 23 maj
Detta hotell i lyxstil har 4 stjärnor och ligger i Göteborg. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och gym. Våra gäster brukar tala väl om frukosten ...
Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection

4 out of 5
Flygets Hotellvag, Harryda, Vastra Gotaland, 438 70
Priset är 1 157 kr per natt mellan 10 juni och 11 juni
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Harryda. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Våra gäster ...
Landvetter Airport Hotel, BW Premier Collection
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Göteborg
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.