Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Flyg från Rom till Göteborg från

Billiga flygbiljetter från Rom till Göteborg

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Göteborg
IATA-kod för avreseflygplatsFCO
IATA-kod för ankomstflygplatsGOT
Flygpris3 263 kr

Bäst dagar att flyga från ROM till GOT

Göteborg — flyguppgifter

Från Rom
IATA-kod för avreseflygplats ROM
Till Göteborg
IATA-kod för ankomstflygplats GOT
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag British Airways, Brussels Airlines, Lufthansa, Air France, Swiss International Air Lines, KLM, SAS, Austrian Airlines
Avstånd
Restid
Flygpris 1 334 kr

Flyginformation

Hitta rätt flyg från Rom till Göteborg med MrJet

Söker du efter budgetvänliga flyg från ROM till GOT? Då är det lätt att hitta rätt med MrJet. Allt du behöver göra är att kolla upp flyg Rom-Göteborg på dina önskade resedatum, så får du snart se vilka bolag och priser som erbjuds. Eftersom det går att filtrera sökningen - bland annat genom att välja de flygbolag du föredrar - kommer all information du behöver finnas tillgänglig på bara några sekunder.

Innan du kliver på ditt flyg till Göteborg från Rom

Det är en barnlek att hitta kalasbra erbjudanden på resor med MrJet, genom att jämföra och se hur priserna matchar ditt schema och din resplan. Priserna kan dock variera kraftigt beroende på vilket datum och vilken tid flyget avgår, så det är alltid ett plus om dina vistelsedatum är flexibla. När du bokar din flygbiljett till GOT från ROM är det värt att samtidigt kika på hotell i Göteborg. Du som bokar flyg och boende i samma veva kan nämligen få upp till 15% rabatt med MrJet. Med våra detaljerade hotellbeskrivningar är det lätt att välja en bostad som passar dig som hand i handske.

En minnesvärd resa till Göteborg

Inte nog med att det går utmärkt att leta upp billiga flyg Rom till Göteborg - vi bjuder på inspiration också. Det hjälper dig som vill ta reda på vad för slags underhållning, sevärdheter och andra guldkorn som väntar i Göteborg. Spana in vårt verktyg för saker att göra, så kan du själv välja vilka russin du vill plocka ur limpan. När du väl är igång bör du kolla om våra hyrbilserbjudanden kan vara något för dig. Även om din destination har välfungerande kommunaltrafik finns inget som bräcker att ha tillgång till egen bil. På så sätt sparar du in taxiutgifter på kvällstid, kan ta med dig sportutrustning utan att få ryggskott, eller helt enkelt njuta av landsbygden i din egen takt.

Just nu finns billiga flygresor från Rom till Göteborg

Besök oss på Mr. Jet nu! Sök igenom och spara pengar på våra billiga resor från Rom to Göteborg. Leta efter sista-minuten-biljetter från Rom till Göteborg till oslagbara priser speciellt framtagna för resenärer som önskar få så mycket som möjligt för pengarna. På Mr. Jet jämför och uppdaterar vi hela tiden utbudet av tillgängliga biljetter mellan Rom och Göteborg från över 400 flygbolag och vi arbetar dygnet runt för att hitta de bästa priserna. Varifrån du än reser, finner du på Mr. Jet den perfekta kombinationen av flyg, hotell och hyrbil för en fantastisk semester till rimligt pris, allt med hjälp av vår smidiga databas med resor över hela världen. Alla detaljer är utformade för att passa dig. Många billiga flygresor från Rom till Göteborg finns tillgängliga liksom hotell och hyrbilsavtal för att drömsemestern ska bli din till överkomligt pris. Besök oss på Mr. Jet och börja planera den perfekta semestern redan i dag.

Upptäck flygresor från Rom till Göteborg – boka din semester i förväg.

Funderar du på din nästa semester? Besök Mr. Jet och upptäck vårt utbud av billiga flygresor och flygbiljetter från Rom till Göteborg Mr. Jet har rabatterade priser från ett stort urval flygbolag, alla noggrant valda för att ge dig utmärkt service till ett överkomligt pris. Rom till Göteborg flyg , hotell och bilhyra – skapa ditt semesterpaket hos oss. Våra speciella erbjudanden innehåller mer än bara billiga resor. På Mr. Jet har vi också stjärngradering och översikter och kartor för att hjälpa dig att på bästa sätt välja hotell. På Mr. Jet, tillkommer inga dolda extra avgifter. Välj din egen kombination med flygresa, hotell och bilhyra från vår stora databas och få en perfekt semester eller drömweekend till rabatterat pris. Vänta inte tills det blir för sent!

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Rom till Göteborg

Topphotell i Göteborg

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Radisson Blu Scandinavia Hotel

4.5 out of 5
Södra Hamngatan 59, Göteborg
Priset är 1 089 kr per natt mellan 19 aug. och 19 aug.
Detta hotell i lyxstil i Centrala Göteborg ligger tio minuters promenad från Alfons Åbergs Kulturhus och Nya Ullevi. Liseberg och Göteborgs universitet ligger ...
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Clarion Hotel Post, Gothenburg

Clarion Hotel Post, Gothenburg

4.5 out of 5
Drottningtorget 10, Göteborg
Priset är 1 283 kr per natt mellan 8 aug. och 8 aug.
Detta hotell i lyxstil i Centrala Göteborg ligger en kvarts promenad från Drottningtorget och Nya Ullevi. Göteborgs universitet och Scandinavium ligger också ...
Clarion Hotel Post, Gothenburg
Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

4 out of 5
Lindholmspiren 4, Göteborg
Priset är 1 035 kr per natt mellan 1 aug. och 1 aug.
Detta hotell i lyxstil ligger i Lundby, mindre än 5 km från Nya Ullevi, Poseidon-statyn och Scandinavium. Svenska mässan och Universeum ligger dessutom 5 km ...
Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Gothia Towers

Gothia Towers

4.5 out of 5
Mässans Gata 24, Göteborg
Priset är 1 247 kr per natt mellan 16 aug. och 16 aug.
Detta familjevänliga hotell i Göteborg ligger i nöjesdistriktet, nära Universeum och Liseberg. Världskulturmuseet och Avenyn ligger dessutom tio minuter härifrån. ...
Gothia Towers
Quality Hotel The Weaver

Quality Hotel The Weaver

4 out of 5
Goteborgsvagen 91B, Mölndal
Priset är 1 130 kr per natt mellan 1 aug. och 1 aug.
Detta hotell i ett historiskt område ligger 1,8 km från Mölndal Galleria och mindre än 5 km från Liseberg och Universeum. Scandinavium och Poseidon-statyn ligger ...
Quality Hotel The Weaver
Elite Park Avenue Hotel

Elite Park Avenue Hotel

4.5 out of 5
Kungsportsavenyn 36-38, Göteborg
Priset är 1 004 kr per natt mellan 8 aug. och 8 aug.
Detta familjevänliga hotell i nöjesdistriktet i Göteborg ligger nära Avenyn och Poseidon-statyn. Göteborgs universitet och Scandinavium ligger också tio minuter ...
Elite Park Avenue Hotel
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Göteborg
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.