Flyg från Göteborg till Paris från

Billiga flygbiljetter från Göteborg till Paris

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Paris
IATA-kod för avreseflygplatsGOT
IATA-kod för ankomstflygplatsCDG
Antal flygalternativ1
Flygpris1 799 kr
Snittflygtid2 timmar 12 min med bil

Bäst dagar att flyga från GOT till PAR

Paris CDG — flyguppgifter

Från Göteborg
IATA-kod för avreseflygplats GOT
Till Paris
IATA-kod för ankomstflygplats PAR
Antal verksamma flygbolag 9
Tillgängliga flygbolag LOT-Polish Airlines, KLM, Scandinavian Airlines, Lufthansa, Air France, Brussels Airlines
Avstånd 1157 km
Restid 2 10
Flygpris 1 799 kr

Flyginformation

Flyg Göteborg Paris

Avgång Göteborg

När du ska åka flyg från Göteborg är det Landvetter flygplats du avgår ifrån. landvetter är Sveriges näst största flygplats, här igenom rör sig ungefär 5 miljoner resenärer per år. Landvetter är en förhållandevis liten flygplats, men det finns fortfarande möjlighet till lite shopping i butiker och chansen att stilla eventuell hunger på en restaurang. Om du behöver tillgång till internet medans du väntar på ditt flyg så surfar du fritt i 3 timmar på flygplatsens wifi-nätverk, perfekt för dig som behöver skriva det där sista mailet innan resan.

Landvetter flygplats ligger 25 km från Göteborg och det tar ungefär 20 minuter från Göteborg city att ta sig dit med flygbuss. Vill du ta taxi till flygplatsen så finns det flera olika taxibolag som kan köra dig både till in- och utrikes ankomsthall. Om du väljer att köra bil själv så finns det gott om parkeringsplatser, inte mindre än 10 000 st. Du har möjlighet till långtidsparkering och du kan även boka parkering i förväg och på så sätt få det lite billigare.

Anlända i Paris

Paris är romantikens huvudstad, hit åker många förälskade på kärleksresa. Självklart måste man inte vara kär när man åker hit, Eifeltornet är lika mäktigt att uppleva tillsammans med vänner. Här kan du avnjuta fantastisk fransk mat och välsmakande viner, se faschinerande arkitektur och shoppa tills påsarna brister. Paris är en stad som är lika full av upplevelser som av kärlek. Hos MrJet kan du hitta den resa till Paris som passar dig bäst, weekend med kärleken eller kanske en vecka med brorsan.

Det finns två flygplatser i Paris, Charles de Gaulle och Orly. Den största och mest trafikerade av dessa är Charles de Gaulle. Här igenom passerar mer än 60 miljoner resenärer per år och det är den flygplats i Europa som har mest flygtrafik. Charles de Gaulle har ett brett utbud av både butiker och restauranger, här finns även ett hotell för den som behöver vila eller vänta. Flygplatsen ligger 2,3 mil utanför centrala Paris och det finns gott om förbindelser för att ta sig in till city. Var 15:e minut avgår det flygbussar som stannar vid Place de l´Opéra. Restiden varierar mellan 45 minuter och en timme. Från terminal två kan du ta tåg in till Paris, väljer du att ta din hyrbil så kör du efter motorväg A1 för att nå ditt mål. Du kan också ta en taxi till Paris centrum, kostnaden ligger runt € 50 och då får du åka bekvämt fram till ditt hotell.

Orly flygplats ligger bara 1,4 mil utanför Paris, den används mest till inrikesflyg. Flygplatsen har både hotell och butiker, även ett antal barer för den som vill fira sin ankomst på Fransk mark. Det finns gott om förbindelser även till Orly flygplats, tåg, flygbuss, taxi och vanliga lokalbussar kan ta dig in till kärnan av Paris.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Göteborg till Paris

Topphotell i Paris

easyHotel Paris Charles de Gaulle

easyHotel Paris Charles de Gaulle

2 out of 5
10 Rue de la Belle Borne, Tremblay-en-France, Roissy, 93290
Detta hotell ligger i Tremblay-en-France. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och parkering. De populära sevärdheterna Aeroville shoppingcenter och ...
B&B Hotel At Disneyland® Paris

B&B Hotel At Disneyland® Paris

2 out of 5
Disneyland® Paris, 60 Avenue De La Fosse Des Pressoirs, Magny-le-Hongre, 77700
Detta hotell för affärsresenären ligger i Magny le Hongre. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. Våra gäster brukar ...
OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

OKKO Hotels Paris Gare de l'Est

4 out of 5
30 A rue d'Alsace, Paris, 75010
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Paris. Här har du tillgång till gratis wi-fi, fullständigt spa och frukost. Våra gäster brukar tala väl om frukosten ...

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
The People Paris Marais

The People Paris Marais

17 Boulevard Morland, Paris, 75004
Detta hostal ligger i Paris. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och reception (öppen dygnet runt). De populära sevärdheterna Louvren och Champs-Elysees ...
Pullman Paris Tour Eiffel

Pullman Paris Tour Eiffel

4 out of 5
18 avenue de Suffren, Entrée au 22 rue Jean Rey, Paris, Paris, 75015
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Paris. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och rumsservice dygnet runt. Våra gäster brukar ...
Grand Magic Hotel Marne La Vallée

Grand Magic Hotel Marne La Vallée

4 out of 5
20 Avenue de la Fosse des Pressoirs, Magny-le-Hongre, Seine-et-Marne, 77700
Detta hotell med familjevänlig profil har 4 stjärnor och ligger i Magny le Hongre. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och avgiftsfri parkering. ...
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Paris
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.