Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Billiga flygbiljetter tur och retur till Paris

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg till Paris

Ta flyget till romantikens huvudstad Paris

Konstnärer, musiker och poeter har i alla tider fascinerats av Paris speciella stämning och magi. Här tycks tiden långsamt flyta fram tillsammans med Seines mjuka strömmar, och det finns alltid tid att stanna upp och njuta. Vackra Paris och alla dess underbara sevärdheter är inom räckhåll med en kort flygresa från Sverige. Varför inte ta ett flyg till Paris för en romantisk långweekend?

Bästa tiden att besöka Paris

Paris är ett populärt resmål för resenärer från hela världen, och de flesta väljer att resa hit under våren och sommaren. Högsäsongen infaller mellan maj och augusti – med extra tryck under juni och juli. När du söker flyg till Paris under sommaren kan det vara bra att tänka på att köerna till de populära sevärdheterna kan bli mycket långa. Med lite otur kan du behöva vänta i flera timmar för att komma in på exempelvis Louvren. Om du vill undvika detta men samtidigt inte har lust att uppleva Paris i lågsäsong kan det vara smart att boka flyg till Paris under för- eller eftersäsong. April och september är båda vackra månader i Paris. De här perioderna har du möjlighet att hitta billiga flyg till Paris och samtidigt njuta av den parisiska charmen i toppform. Tänk på att vara noga när du jämför flyg till Paris för att vara säker på att hitta den bästa resan för dig!

Ta dig till Paris från Sverige

Om du letar efter billiga resor till Paris har du ett antal alternativ att välja mellan från flera svenska flygplatser. Söker du direktflyg till Paris har du störst chans att hitta billiga resor från någon av våra större flygplatser, exempelvis Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport. En rad flygbolag har direktflyg mellan Sverige och Paris, till exempel SAS och Air France. Du kan även hitta billiga flyg till Paris från mindre inhemska flygplatser, men då har du oftast ett eller flera stopp på vägen.

Ta dig från flygplatsen till Paris

När du flyger till Paris landar du antingen på Charles de Gaulle Airport (CDG), Orly Airport (ORY) eller Beauvais–Tillé Airport (BVA). Charles de Gaulle ligger 25 kilometer nordost om staden och Orly ligger 13 kilometer söderut. Du kan ta dig till och från de båda flygplatserna med både tåg och buss. Restiden från dem är ungefär densamma – alltifrån 30 minuter upp till en timme beroende på resesätt och trafik. Beauvais–Tillé ligger lite längre bort, 85 kilometer norr om Paris, och med flygbuss tar resan in till centrum omkring 75 minuter.

Bli förtrollad av Paris

I Paris tar det inte lång tid innan du blir ett med stadens speciella rytm och känsla. När du besöker Paris kommer du garanterat få en nyfunnen lust att upptäcka livets goda. För Parisborna innebär det till exempel långa middagar, långsamma promenader i stadens mysigaste kvarter och stora mängder ost och vin. Paris är en plats där du kan vila i alla vackra intryck och verkligen njuta av det bästa som livet har att bjuda på!

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.