Billiga hotell i Paris - 9470 att välja från

Hotell från 466 kr

Kolla hotellpriser i Paris

Paris hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Paris
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topperbjudanden på budgethotell i Paris

Topperbjudanden på lyxhotell i Paris

Hotell i Paris

Vem vill inte åka till Paris? Paris är faktiskt världens mest besökta stad, år efter år! Vad är det då man vill återkomma till? Hur kommer det sig att hela 26 miljoner turister gärna återvänder – och hur hittar du bäst ett passande hotell i Paris?

Paris är ljusets stad, romantikens stad, modets stad. Här finner du världsberömda sevärdheter som Eiffeltornet, Sacré-Coeur, Triumfbågen och Notre Dame som exempel. Boka ett hotell centralt i den charmiga staden för närhet till restauranger i världsklass, ledande modehus med fabulös shopping, natt- och nöjesliv som rymmer allt och museer med fantastiska konstskatter.

Paris är ett av världens viktigaste kulturcentrum. Här finns allt man kan önska sig och lite till. Men Paris erbjuder inte bara det storvulna, här finns så mycket mer att uppleva. För dig som föredrar en mer lågmäld profil rekommenderas ett av de många pittoreska hotellen eller Bed & Breakfast strax utanför den hektiska metropolen, här hittar du kvarter som har prägel av andra kulturer men behåller närheten till trevliga kaféer, fantastisk torghandel och områden som är så gammelfranska att engelska knappt existerar.

Lär känna ett Paris helt utifrån dina specifika och unika önskemål. Mr Jet erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att välja och hotell och hyrbilar. Ta en stund och läs igenom tips och erfarenheter från tidigare resenärer och se fram emot ditt superba val av semestermål, du lär inte bli besviken!

Hur är det då på hotellfronten? Likadant där, Paris vimlar av hotell i alla prisklasser. Du kan välja att bo exklusivt i själva staden eller budgetboende i trevliga stadsdelar strax utanför stadskärnan. Generellt håller hotellen hög standard. Reser du i arbetet så är många hotell väl utrustade för arbetande gäster med tjusiga konferenssalar och tillgång till trådlöst nätverk.

Senaste Paris hotellrecensioner från resenärer som du
Recensioner som verifierats av mrjet