Flyg från Göteborg till Paris från

Billiga flygbiljetter från Göteborg till Paris

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Paris
IATA-kod för avreseflygplatsGOT
IATA-kod för ankomstflygplatsORY
Antal flygalternativ1
Flygpris840 kr
Snittflygtid2 timmar 17 min med bil

Bäst dagar att flyga från GOT till PAR

Paris CDG — flyguppgifter

Från Göteborg
IATA-kod för avreseflygplats GOT
Till Paris
IATA-kod för ankomstflygplats PAR
Antal verksamma flygbolag 11
Tillgängliga flygbolag Iberia, Vueling Airlines, KLM, LOT-Polish Airlines, Air France, SAS
Avstånd 1157 km
Restid 2 20
Flygpris 840 kr

Flyginformation

Flyg Göteborg Paris

Avgång Göteborg

När du ska åka flyg från Göteborg är det Landvetter flygplats du avgår ifrån. landvetter är Sveriges näst största flygplats, här igenom rör sig ungefär 5 miljoner resenärer per år. Landvetter är en förhållandevis liten flygplats, men det finns fortfarande möjlighet till lite shopping i butiker och chansen att stilla eventuell hunger på en restaurang. Om du behöver tillgång till internet medans du väntar på ditt flyg så surfar du fritt i 3 timmar på flygplatsens wifi-nätverk, perfekt för dig som behöver skriva det där sista mailet innan resan.

Landvetter flygplats ligger 25 km från Göteborg och det tar ungefär 20 minuter från Göteborg city att ta sig dit med flygbuss. Vill du ta taxi till flygplatsen så finns det flera olika taxibolag som kan köra dig både till in- och utrikes ankomsthall. Om du väljer att köra bil själv så finns det gott om parkeringsplatser, inte mindre än 10 000 st. Du har möjlighet till långtidsparkering och du kan även boka parkering i förväg och på så sätt få det lite billigare.

Anlända i Paris

Paris är romantikens huvudstad, hit åker många förälskade på kärleksresa. Självklart måste man inte vara kär när man åker hit, Eifeltornet är lika mäktigt att uppleva tillsammans med vänner. Här kan du avnjuta fantastisk fransk mat och välsmakande viner, se faschinerande arkitektur och shoppa tills påsarna brister. Paris är en stad som är lika full av upplevelser som av kärlek. Hos MrJet kan du hitta den resa till Paris som passar dig bäst, weekend med kärleken eller kanske en vecka med brorsan.

Det finns två flygplatser i Paris, Charles de Gaulle och Orly. Den största och mest trafikerade av dessa är Charles de Gaulle. Här igenom passerar mer än 60 miljoner resenärer per år och det är den flygplats i Europa som har mest flygtrafik. Charles de Gaulle har ett brett utbud av både butiker och restauranger, här finns även ett hotell för den som behöver vila eller vänta. Flygplatsen ligger 2,3 mil utanför centrala Paris och det finns gott om förbindelser för att ta sig in till city. Var 15:e minut avgår det flygbussar som stannar vid Place de l´Opéra. Restiden varierar mellan 45 minuter och en timme. Från terminal två kan du ta tåg in till Paris, väljer du att ta din hyrbil så kör du efter motorväg A1 för att nå ditt mål. Du kan också ta en taxi till Paris centrum, kostnaden ligger runt € 50 och då får du åka bekvämt fram till ditt hotell.

Orly flygplats ligger bara 1,4 mil utanför Paris, den används mest till inrikesflyg. Flygplatsen har både hotell och butiker, även ett antal barer för den som vill fira sin ankomst på Fransk mark. Det finns gott om förbindelser även till Orly flygplats, tåg, flygbuss, taxi och vanliga lokalbussar kan ta dig in till kärnan av Paris.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Göteborg till Paris

Topphotell i Paris

Hotel Duquesne Eiffel

Hotel Duquesne Eiffel

3 out of 5
23 Avenue Duquesne, Paris, Paris
Priset är 1 238 kr per natt mellan 30 jan. och 31 jan.
Detta hotell i Centrala Paris ligger tio minuters promenad från Les Invalides och Rue Cler. Champ de Mars och Eiffeltornet ligger också 2 km härifrån. Ecole ...
Hotel Duquesne Eiffel
Holiday Inn Express Paris - CDG Airport, an IHG Hotel

Holiday Inn Express Paris - CDG Airport, an IHG Hotel

3 out of 5
Priset är 933 kr per natt mellan 31 jan. och 1 feb.
Detta hotell ligger nära flygplatsen, mindre än en mil från Paris Nord 2 International Business Park, Aeroville shoppingcenter och Usines Centre Outlet Shopping ...
Holiday Inn Express Paris - CDG Airport, an IHG Hotel
The Westin Paris - Vendôme

The Westin Paris - Vendôme

4 out of 5
3 Rue De Castiglione, Paris, Paris
Priset är 2 679 kr per natt mellan 29 jan. och 30 jan.
Detta hotell med romantisk prägel i Centrala Paris ligger fem minuters promenad från Rue de Rivoli, Place Vendome och Tuilerierna. Champs-Elysees och Place de ...
The Westin Paris - Vendôme

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Pullman Paris Tour Eiffel

Pullman Paris Tour Eiffel

4 out of 5
18 avenue de Suffren, Entrée au 22 rue Jean Rey, Paris, Paris
Priset är 2 564 kr per natt mellan 30 jan. och 31 jan.
Detta hotell med miljövänlig profil i 15:e arrondissement ligger fem minuters promenad från Eiffeltornet och Champ de Mars. Place du Trocadero och Avenue Montaigne ...
Pullman Paris Tour Eiffel
Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

4 out of 5
Priset är 2 682 kr per natt mellan 31 jan. och 1 feb.
Detta familjevänliga hotell ligger i nöjesdistriktet i Chessy, ungefär tio minuters promenad från Val d'Europe, Disney Village och Walt Disney Studios Park. ...
Disney's Hotel New York - The Art of Marvel
Sheraton Paris Airport Hotel & Conference Centre

Sheraton Paris Airport Hotel & Conference Centre

4 out of 5
Aerogare 2 Boite Postale 35051, Tremblay-en-France, Seine-Saint-Denis
Priset är 2 085 kr per natt mellan 29 jan. och 30 jan.
Detta hotell i Tremblay-en-France ligger mindre än en mil från Paris Nord 2 International Business Park, Paris Nord Villepinte och Aeroville shoppingcenter. ...
Sheraton Paris Airport Hotel & Conference Centre
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Paris
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.