Resor till Whangarei

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Whangarei med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Whangarei

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Whangarei
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Whangarei

Flyg och hotell i Whangarei

Koppla av och låt det skickliga teamet på MrJet boka flyg och hotell till Whangarei. Flygbiljetter, boende och otroliga upplevelser — vi tar hand om alla bokningar. Det enda du behöver tänka på är att packa väskan!

Få mer över till roliga aktiviteter när du köper både flygresa och hotell genom oss.

Föreställ dig drömresan medan du tittar på vårt stora utbud av partnerflygbolag och över 500 000 boenden över hela världen.

När du bokar din paketresa genom MrJet får du ta del av vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Vi har alla våra egna unika semesterplaner. Oavsett om dina inkluderar avkopplande lyx vid stranden eller nya upptäckter gör vi allt för att hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Whangarei

Boka en spännande resa till Whangarei, en destination med mängder av överraskningar.

Visste du att 51 000 människor bor i den här delen av Northland? Du kommer säkert att ha träffat många nya personer och fått många nya intryck när resan börjar närma sig sitt slut.

Om du åker 620 km åt söder från Whangarei kommer du till landets huvudstad, Wellington. Om du reser 14 km åt sydöst, kommer du till Tamaterau.

Om du söker efter någon plats att fördriva en dag med mat och vänner på, packa då en picknickkorg och gör ett stopp vid Whangarei Quarry Gardens.

Älskar du fantastiska naturupplevelser? Då ska du besöka Whangarei Falls. Vattenfallets mäktiga kraft kommer du sent att glömma.

Du har förmodligen redan varit till områdets bästa shoppingcenter och turistattraktioner, men tänk på att Whangarei har massor av vackra naturreservat också. Waipu Caves och A. H. Reed Memorial Kauri Park är två som rekommenderas. Om du vill fortsätta utforska landets unika fauna ska du inte heller missa Ruapekapeka Pa och Mount Manaia, två platser där det finns en oslagbar natur.

Är du intresserad av vad som händer i våra hav? På Poor Knights Island kan du se hur man jobbar med att bevara våra hav.

Claphams National Clock Museum är en bra plats för dig som älskar att se intressanta föremål och lära dig om nya saker.

När det gäller gallerier har de som uppskattar konst gott om olika att välja mellan. Tuatara Gallery är bara ett alternativ av många. När du är klart där kan du ta dig till de unika utställningarna som Reyburn House och Whangarei Art Museum kan ståta med.

Clarke Homestead är ett bra alternativ för dig som vill få en spännande inblick i historiens Whangarei.

Hotell i Whangarei

På MrJet gillar vi att saker och ting är enkla. Därför är det lätt för dig att hitta ett perfekt boende genom vär reseguide. Vad väntar du på?

Lodge Bordeaux och Lupton Lodge rekommenderas av många besökare vilket gör det lätt som en plätt för dig att hitta ett bra hotell.