Resor till Parua Bay

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Parua Bay med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Parua Bay

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Parua Bay
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Parua Bay

Flyg och hotell i Parua Bay

Drömmer du om att åka till Parua Bay? Det skickliga teamet på MrJet är mästare på allt från guidade turer och biluthyrning till flyg och hotell i Parua Bay.

Nu kan du spara stort genom att boka flygbiljetter och hotellrum genom oss.

Med ett ständigt växande antal på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell kan du välja och vraka oavsett var du vill resa.

Vi erbjuder även en prisgaranti. Det innebär att om du råkar hitta ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden.

VI hjälper dig att hitta äventyraren inom dig! Vare sig du hoppas på att dyka med hajar eller njuta av en god bok i en stillsam oas, så ordnar vi det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Parua Bay

Vill du ge dig av på en resa till Parua Bay? Northland kryllar av fantastiskt vackra stränder, kustslätter och skogar som garanterar en lyckad semester.

Parua Bay ligger cirka 620 km norr om landets huvudstad, Wellington.

Plocka ihop en picknickkorg och njut i solen på Orewa Beach eller Long Beach.

I detta område hittar du många unika naturupplevelser, som till exempel Whangarei Falls, 13 km från Parua Bay, och Waipu Caves, 25 km bort.

Om du är en resenär som älskar att förlora dig i den genuina stämningen på platsen du besöker är Northland Event Centre något du inte får missa. Kolla spelkalendern under ditt besök hit och skrik dig hes tillsammans med upprymda supportrar. Stadion ligger 12 km bort.

Vill du åka ut och se lite mer? De fantastiska sevärdheterna Claphams National Clock Museum och Klostergrottorna ligger i Tamaterau, 5 km från Parua Bay, och Mount Manaia och Ocean Beach kan du hitta i Whangarei Heads, 11 km åt sydöst.

Terrängcykling och bergsklättring är populära aktiviteter bland lokalbefolkningen. De är bra alternativ för att uppleva detta spännande område från ett helt nytt perspektiv.

Om du börjar känna dig stressad kan du ta dig ut i naturen och prova på cykelturer. Annars kanske fiske från land skulle passa dig bättre.

Det är alltid kul att planera en resa, men ibland är det också skönt att låta någon annan sköta det praktiska. Guidade naturvandringar, cykelturer, stadsvandringar och vingårdsturer är några mindre stressiga sätt att upptäcka regionen.

Semestrar handlar inte bara om att ta det lugnt och göra det man alltid gör – de handlar också om att testa nya saker och att utmana sig själv. Du får chansen att göra just det om du bestämmer dig för att prova på fallskärmshoppning.

Har du svårigheter att säga hejdå? Oroa dig inte. Denna fantastiska region kommer alltid att finnas här för att välkomna dig tillbaka.

Oändliga kontroller, långa köer och försenade flyg gör att flygplatser ofta är stressiga. Ge dig själv gott om tid för att hitta Whangarei. Den ligger 9 km väster om Parua Bay och är därmed den närmaste flygplatsen.