Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Tutukaka hotell

Quality Hotel Oceans Tutukaka 751 kr
Quality Hotel Oceans Tutukaka

Quality Hotel Oceans Tutukaka

1 Marina Drive, Rd3, Tutukaka
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Tutukaka ligger nära Tutukaka Marina och Dive Tutukaka. Tutukaka Headland och Whangaumu Bay ligger dessutom 5 km härifrån.

  Pacific Rendezvous 1 088 kr
  Pacific Rendezvous

  Pacific Rendezvous

  73 Motel Road, Tutukaka
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet vid stranden i Tutukaka ligger 1,3 km från Whangaumu Bay och mindre än 5 km från Tutukaka Marina och Dive Tutukaka. Tutukaka Headland och Matapouri Bay ligger också mindre än 15 km härifrån.

   Kingswood Manor Motel 691 kr
   Kingswood Manor Motel

   Kingswood Manor Motel

   260 Kamo Road, Whangarei
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta lägenhetshotell i en förort ligger mindre än 5 km från Whangarei Quarry Gardens, Mair Park och Claphams Clock Museum. Whangarei Falls och Tuatara Gallery ligger också 5 km härifrån.

    Distinction Whangarei Hotel & Conference Centre 915 kr
    Distinction Whangarei Hotel & Conference Centre

    Distinction Whangarei Hotel & Conference Centre

    9 Riverside Drive, Whangarei
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Whangarei ligger tio minuters promenad från Claphams Clock Museum, Whangarei Art Museum och Claphams National Clock Museum. Mair Park och Reyburn House ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Tutukaka


     De flesta vill besöka Tutukaka, men om du inte kan hitta något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

     • 2 hotell i Ngunguru

     Topphotell och andra boendealternativ i Tutukaka


     Det går lätt att hitta någonstans att bo i Tutukaka med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Tutukaka får bra betyg av gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Quality Hotel Oceans Tutukaka
     • Pacific Rendezvous

     Utforska Tutukaka


     Det vackra Tutukaka är känt för sina stränder. Populära sevärdheter i Tutukaka med omnejd:

     • Dive Tutukaka
     • Tutukaka Marina
     • Matapouri Bay
     • Mermaid Pool
     • Klostergrottorna
     • Whangarei Falls
     • A. H. Reed Memorial Kauri Park

     När du förebereder din resa till Tutukaka kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Whangarei (WRE). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Tutukaka?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Tutukaka, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Tutukaka brukar vara januari och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är december och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 23°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 362 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Tutukaka ligger på 1251 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma