Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Din nästa resa till Vianopoli med MrJet

 • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
 • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
 • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Resa till Vianopoli

Vill du resa till Vianopoli? Vilken slags utflykt du än vill ha finns det något som skulle passa dig perfekt.

Flyg och hotell i Vianopoli

Är du redo att boka flyg och hotell till Vianopoli? Med hjälp av det duktiga teamet på MrJet kan du sy ihop en semester du alltid kommer att minnas.

Skulle det sitta bra med mer fickpengar? Du kan spara stort om du väljer att ordna både flygbiljetter och boende med oss.

Med allt du någonsin kan tänka dig samlat på ett enda ställe är det enklare än någonsin att boka drömresan. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden världen över innebär att du kan ge dig iväg på nolltid.

Krävs det fortfarande mer uppmuntran? Vi gör allt för att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du råkar hitta ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi matchar det och ger dig tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Ta fram resväskorna. Det är dags att åka! Från vidsträckt öken till bergstoppar och alla strandparadis däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Vianopoli

En av de häftigaste städerna i hela Brasilien, Brasilia, ligger 130 km nordöst om Vianopoli.

Passa också på att besöka de närliggande orterna Silvania, 14 km från Vianopoli, och Orizona, som ligger 40 km bort. Hoppa in i bilen och utforska vad som händer där.

När det är dags att släppa loss äventyraren inom dig kan det vara en idé att prova på terrängcykling. Dock finns det få bättre sätt att uppleva områdets natur och landsbygd än med bergsklättring.

Om du börjar känna dig stressad kan du alltid ta dig ut i det fria och prova på picknick. Annars kanske fågelskådning vore något för dig.

Har du för mycket att välja mellan? Ibland är det bästa sättet att få ut så mycket som möjligt av resan att boka en guidad tur. I området erbjuds det bland annat guidade naturvandringar, viltsafari och stadsvandringar.

En semester i Vianopoli nära vattnet är en utmärkt chans att prova på alla möjliga vattensporter och aktiviteter. Till exempel kan du ge dig på bad eller snorkling.

Det kan vara svårt att på förhand veta exakt vad man kan stöta på bakom dörrarna till regionens historiska museer, men det kommer utan tvekan vara något fascinerande!

Slappna av lite med en tripp till ett par härliga sevärdheter ute i det fria. Området har en hel del utomhusutställningar och trädgårdar.

Om du känner för att upptäcka något nytt om regionens förflutna, ska du ta en närmare titt på några närliggande traditionella byar. Leta fram kartan, ta reda på lite mer och hitta din favorit.

Gör det lättare för dina värdar genom att memorera ett par uttryck på landets språk inför din semester i Vianopoli. Chamo-me ... är hur du säger ”jag heter”. En annan fras som används ofta är "És de onde?" ('var är du ifrån?').

Du kan vänta dig en hel del spänning i luften runt den 7 september. Lokalbefolkningen kommer att förbereda sig för Brasiliens självständighetsdag, en dag med firande runt om i hela landet.

När din semester är över och det är dags att säga Até logo till Vianopoli behöver du inte bekymra dig – platsen finns alltid kvar och väntar på ditt nästa besök!

Med lite enkelt förberedelsearbete bör det inte vara svårt att hitta Santa Genoveva (GYN), som är den närmaste flygplatsen. Den är belägen cirka 75 km åt väster från de centrala delarna av Vianopoli.

Karta

Vianopoli - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hotel Fazenda Marco Polo

Hotel Fazenda Marco Polo

Rod GO-020, KM-081, Zona Rural de Cristianópolis, Cristianópolis, GO
  3.0 av 5.0
   
   

  Denna familjevänliga gård på landet i Cristianópolis ligger mindre än 3 km från Lago de Cristianópolis, Praça Igreja Catolica och Cristianópolis katolska ...

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma