Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Vianopoli hotell

Hotel Fazenda Marco Polo Hämta priser
Hotel Fazenda Marco Polo

Hotel Fazenda Marco Polo

Rod GO-020, KM-081, Zona Rural de Cristianópolis, Cristianópolis, GO
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga gård på landet i Cristianópolis ligger mindre än 3 km från Lago de Cristianópolis, Praça Igreja Catolica och Cristianópolis katolska kyrka.

  Karta

  När passar det bäst att utforska Vianopoli?


  Om du undrar när det är bäst att resa till Vianopoli, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Vianopoli brukar vara september och augusti, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är juli och augusti.


  Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 26°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 22 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 20 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Vianopoli är 54 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma