Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Thap Muoi

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Thap Muoi med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Thap Muoi

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Thap Muoi
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Thap Muoi

0

Flyg och hotell i Thap Muoi

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Thap Muoi till alla magiska upplevelser under vistelsen så att din resa till Thap Muoi blir så bra den någonsin kan bli.

När du ordnar både flyg och hotell med oss har du mer pengar kvar på banken.

Kolla vårt utbud av över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen. Oavsett vart du åker kan du flyga med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

När du bokar din paketresa genom MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du råkar hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter vi det och för tillbaka skillnaden.

Ta fram resväskorna. Det är dags att ge sig av! Från platt öken till de högsta bergen och alla strandparadis däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Thap Muoi

Boka in en semester med en resa till Thap Muoi, en destination med gott om överraskningar.

Thap Muoi ligger runt 1 150 km söder om huvudstaden Hanoi.

Sportfantaster kommer inte att bli besvikna. An Giangs arena ligger 45 km bort och utgör den perfekta platsen om du vill få in lite sport under din semester i Thap Muoi. Så se till att kolla spelschemat.

Har det blivit tid för en biltur? Då rekommenderar vi Cao Lanh och Cai Be. Dessa vackra orter ligger bara en kort sträcka från Thap Muoi, 15 km respektive 25 km bort.

Sätt familjen i bilen och upptäck sevärdheterna i Can Tho, bara 60 km bort. I området kan du hitta utmärkta sevärdheter som Ho Chi Minh-museet, Can Thos museum och Ninh Kieu-parken. Ong Pagod och Can Thos hamn får du inte heller missa.

Gör ett försök att slå hål på språkbarriären genom att memorera några uttryck på det nationella språket. Du kommer att få en mer minnesvärd upplevelse och kanske till och med några nya vänner! Försök att säga Xin chào. Det är hur du säger ”god eftermiddag”. Ytterligare en fras för minnesbanken är Tôi không hiểu, som översätts som ”jag förstår inte”.

Finns det något bättre sätt att lära sig mer om en plats på än att delta i nationaldagsfirandet? Det brukar vara flera festliga aktiviteter som arrangeras under Vietnam självständighetsdag den 2 september.

Det är alltid lite ledsamt att säga Xem bạn sau till Thap Muoi, men du kan alltid komma tillbaka!

Om du flyger kommer du troligen att använda Tan Son Nhat Intl. (SGN), som är belägen 100 km öster om Thap Muoi. Packa din väska, hitta den bästa resvägen och sätt på alarmet på din klocka!