Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Sa Dec

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Sa Dec med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Sa Dec

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sa Dec
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Sa Dec

0

Flyg och hotell i Sa Dec

Drömmer du om Sa Dec? MrJet är experter på allt från biluthyrning och guidade rundturer till flyg och hotell i Sa Dec.

Genom oss kan du få bra rabatter om du väljer att boka både flygbiljetter och hotellrum samtidigt.

Inget är mer avkopplande än en stressfri resa. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen är du bara några få klick från att boka nästa oförglömliga äventyr.

Behöver du uppmuntran för att ta steget? Vi arbetar hårt för att ge dig fantastiska erbjudanden, så om du råkar hitta ett pris som är lägre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi matchar det och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Nu har du chansen att börja checka av listan över drömresor. Vare sig du vill åka till snötäckta bergstoppar eller tropiska regnskogar hjälper vi dig att komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Sa Dec

Boka in en semester med en resa till Sa Dec, en destination med gott om överraskningar.

Sa Dec ligger cirka 1 200 km söder om landets huvudstad, Hanoi.

Om din semester i Sa Dec inte känns fulländad utan lite actionfylld sport kan du kolla vad som händer på An Giangs arena. Arenan hittar du 35 km bort och chanserna är goda att du kommer kunna tajma in ett evenemang under din vistelse.

Vill du besöka Cai Bes flytande marknad och Phu Chau Pagoda? Dessa fantastiska platser ligger i An Bình, bara 25 km från Sa Dec.

Bara 30 km bort ligger Can Tho, en av områdets mer betydande platser. Här kan du se intressanta sevärdheter, som Ho Chi Minh-museet, Can Thos museum och Ninh Kieu-parken. Ong Pagod och Can Thos hamn, som båda är populära bland besökare, ligger också i närheten.

Låt inte olika språk skrämma dig! Gör din tid i Dong Thap ännu mer givande genom att lära dig några uttryck på det nationella språket. Xin chào kan vara användbart att kunna. Det betyder ”god eftermiddag”. En annan fras att minnas är Tôi tên là ., som översätts som ”jag heter”.

Om du besöker Sa Dec den 2 september bör du förbereda dig för lite feststämning. Många lokalbor beger sig ut och firar Vietnam självständighetsdag.

När det är dags att säga adjö kan du lägga semesterns sista stunder på att öva på att säga ett sista "Tạm biệt" till Sa Dec.

Om du flyger dit och tillbaka kommer du troligen att använda Can Tho (VCA), som ligger 30 km söder om Sa Dec. Packa din väska, hitta en bekväm resväg och sätt på väckarklockan!