Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Cai Be - 122 att välja från

Hotell från 92 kr

Kolla hotellpriser i Cai Be

Cai Be hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Cai Be
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topphotell och andra boendealternativ i Cai Be

Det går lätt att hitta boende i Cai Be med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.

Gästerna brukar tycka om detta hotell i Cai Be och bland annat poolen:

  • Mekong Riverside Boutique Resort & Spa

Gäster som bor på detta hotell i Cai Be brukar uppskatta fitnesscentret:

  • Mekong Riverside Boutique Resort & Spa

Utforska Cai Be

Det lugna Cai Be är känt för sin flod, sina trädgårdar och sina cykelleder. Populära sevärdheter i Cai Be med omnejd:

  • Phu Chau Pagoda
  • Cai Bes katolska katedral
  • Cai Bes flytande marknad

När du planerar resan till Cai Be kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Can Tho (VCA). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.

När passar det bäst att utforska Cai Be?

Om du funderar på när det är bäst att besöka Cai Be, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Cai Be brukar vara april och mars, och de kallaste januari och februari.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 34°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 35°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Cai Be är 0 millimeter.