Resor till São Paulo

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till São Paulo med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i São Paulo

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i São Paulo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i São Paulo

Flyg och hotell i São Paulo

Drömmer du om att åka till São Paulo? MrJet är experter på allt från utflykter och biluthyrning till flyg och hotell i São Paulo.

Vem vill inte ha ett bra erbjudande? När du bokar paketresor med både flyg och hotell genom oss sparar du stort.

Med ett ständigt växande antal på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över finns det mycket att välja bland oavsett var du bestämmer dig för att åka.

Behöver du fortfarande mer uppmuntran? Vi arbetar hårt för att ge dig fantastiska paketpriser, så om du råkar hitta ett bättre erbjudande än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi möter det och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Nu har du chansen att börja checka av din bucket list. Oavsett om du drömmer om snötäckta bergstoppar eller soldränkta stränder ser vi till att du kan förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till São Paulo

Upplev nya platser och smaker under din resa till São Paulo.

Att få nya vänner är en av de bästa delarna med att resa, och med 10 000 000 människor som bor här kommer du säkert att få många möjligheter.

Destinationen ligger 25 km söder om Mairipora och 870 km söder om Brasilia, huvudstaden i landet.

Är du osäker på var du ska börja ditt äventyr i den här ikoniska staden? Sao Paulos stadsteater och Museu Paulista är en utmärkt start.

Alla i familjen kommer att uppskatta ett besök på Hopi Hari-nöjesparken och Cidade da Crianca under semestern i São Paulo. Om ni vill ha lite mer äventyr är Magic City och SESC Pompeia några fler alternativ.

Genom glaset kan du titta på de olika undervattensdjuren när de simmar runt i bassängerna på Aquário de São Paulo.

Du får en mängd olika nya intryck av det spännande djurriket på Parque Zoológico de São Paulo och Zoo de São Bernardo do Campo. Med fokus på både nöje och utbildning kommer det säkert bli en utmärkt dag för alla!

Känn spänningen i luften när de skickliga förarna på Interlagos racerbana fajtas om första priset. Bilarnas kraftfulla motorer är verkligen värda att se.

Se den prakt som skapas när människan och naturen möts när du besöker São Paulos botaniska trädgård. Om du inte redan är en hängiven trädgårdsmästare, skulle en promenad genom dessa magnifika blomsterarrangemang få dig att älska att arbeta med växter.

Ta av dig skorna och känn det svala gräset under fötterna i en grönskande oas som Ibirapuera-parken eller Parque Trianon. Eller få lite träning och låt barnen springa av sig genom att utforska Parque de la Juventud och Hall Tree Corner.

Ta in ljudet av vatten kring Lago dos Patos.

I São Paulo kan du hitta massor av lugna naturliga miljöer, som bland andra Parque Estadual da Cantareira och Itaipu-dammen. Om du vill fortsätta utforska landets unika fauna ska du inte heller missa Cerro Olho d'Água och Självständighetsparken, två andra platser där det finns en fantastisk natur.

Kolla upp de kommande utställningarna på Casa Das Rosas-museet och Portuguese Language Museum. Här kan du gå runt bland utställningarna och njuta av lugnet. Museu da Casa Brasileira och Museu Histórico da Imigração Japonesa är två andra populära sevärdheter som rekommenderas bland resenärer.

Vetenskapens värld slutar aldrig att överraska oss. Bättra på dina kunskaper om det senaste inom den tekniska utvecklingen på Professor Aristoteles Orsini Planetarium och Sabina Escola Parque do Conhecimento. För ännu fler tankeväckande utställningsföremål, lägg till Museu Catavento - Espaço Cultural da Ciência och Museu Instituto Biologico i din resplan.

Det kan vara både chockerande och spännande att se hur diversifierade naturens skapelser är. Se dem alla på en och samma plats på arkeologiska och etnologiska museum.

Konstkännare reser från världens alla hörn för att insupa de fantastiska samlingarna i São Paulo. Museu de Arte de São Paulo och Pinacoteca do Estado de São Paulo-museet är ofta dit de styr kosan först. Museum med sakral konst och São Paulo Museu de Arte Contemporânea erbjuder ännu fler vackra målningar och fantasifulla skulpturer.

Res tillbaka i tiden och lär dig mer om de människor som format den här regionen på Museet Anchieta och Solar da Marquesa de Santos-historiemuseum. Om du vill fortsätta ditt djupdyk i det förflutna kan det vara värt att ta sig till Museu Afro Brasil och Casa da Imagem.

Du slösar aldrig tid genom att lära sig mer om historia. Låt São Paulos universitet och Sala São Paulo-konserthallen ge dig djupare kunskap om områdets förflutna. Om du har tid att se mer får du inte heller missa Copan (skyskrapa) och Mackenzie Presbyterian-universitetet.

Palácio dos Bandeirantes är ett av de mest fantastiska residensen i São Paulo, och har huserat en lång rad av berömda personer.

Du behöver inte vara troende för att utforska Sao Bentos kloster och Sao Paulo-katedralen, två sevärdheter som är allmänt kända för sin religiösa och historiska betydelse. Santo Antônio-kyrkan och Basilica de Sao Bento är också betydelsefulla delar av den spirituella identiteten i området.

Förmodligen står de inte med längst upp på listan över sevärdheter, men Jockey-klubben och Itau Cultural Institute är ändå värda att kolla upp. Och varför inte passa på att besöka Sao Paulos kulturcenter och Centro Cultural Banco do Brasi.

Hotell i São Paulo

Med så många bra boenden kan det vara svårt att välja. Med vår reseguide blir det dock lite lättare. Här hittar du just nu inte mindre än 355 boenden samlade på ett och samma ställe.

Vem säger att bra service måste kosta skjortan? Du kan få ett rum för ett relativt lågt pris på WE Hostel och Bee.W Hostel & Bar. Annars kan du låta den välkomnande personalen på Hotel Fasano Sao Paulo eller Hotel Unique behandla dig som en kung eller drottning. Du är faktiskt på semester!

Eller gillar du idén att bo närmare Sao Paulos stadsteater? San Raphael Hotel och Marabá Hotel ligger båda inom bekvämt gångavstånd från den världskända sevärdheten.