Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Mongagua hotell

Pousada das Artes Hämta priser
Pousada das Artes

Pousada das Artes

Av. Quinze de Novembro, n 79, Vila Atlântica, Mongagua, SP
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta boende i Vila Anhanguera ligger 0,1 km från Praia Agenor de Campos och mindre än 5 km från Praça de Dudu Samba och Feira do Artesanato de Mongaguá. A Tribunas ekologiska park och Solemar Beach ligger också mindre än en mil härifrån.

  Hi La Residence Flat Hämta priser
  Hi La Residence Flat

  Hi La Residence Flat

    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet vid stranden i Mongagua ligger tio minuters promenad från Praia Agenor de Campos och Praça de Dudu Samba. Solemar Beach och Feira do Artesanato de Mongaguá ligger också 5 km härifrån.

   Vila Toro Guest House Hämta priser
   Vila Toro Guest House

   Vila Toro Guest House

   Av. Governor Mario Covas Junior 11228, Mongagua, SP
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat i Mongagua ligger tio minuters promenad från Praia Agenor de Campos och A Tribunas ekologiska park. Praça de Dudu Samba och Feira do Artesanato de Mongaguá ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Karta

    Hitta hotell i Mongagua


    Du tänker alltså åka till Mongagua? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Mongagua.


    Utforska Mongagua


    I Mongagua finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Mongagua med omnejd:

    • Praia Agenor de Campos
    • Praça de Dudu Samba
    • Feira do Artesanato de Mongaguá
    • Parque Ecológico A Tribuna
    • Praia Grande
    • Solemar Beach
    • Praia Vila Caicara

    När du planerar resan till Mongagua kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Sao Paulo (CGH-Congonhas - Sao Paulo Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


    När passar det bäst att utforska Mongagua?


    Om du funderar på när det är bäst att besöka Mongagua, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Mongagua brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är augusti och juli.


    Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 660 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 192 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 139 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 437 millimeter.
    • Snittet för den årliga nederbörden i Mongagua ligger på 1428 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma