Resor till Guaruja

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Guaruja med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Guaruja

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Guaruja
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Guaruja

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Guaruja till alla magiska upplevelser under vistelsen så att din semester i Guaruja blir precis så som du önskar.

Om du bokar någon av våra paketresor till Guaruja, det vill säga både flygbiljetter och boende med oss, kan du spara en rejäl slant.

Med en ständigt växande databas på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella boenden har du en mängd alternativ att välja bland oavsett var du bestämmer dig för att åka.

Och kom ihåg att om du bokar din paketresa genom MrJet och får syn på ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden enligt vår prisgaranti. Du kan inte förlora på det!

Vi ordnar så att du kan förlora dig själv i allt från pulserande storstäder till fridfulla oaser. Så packa resväskan och låt din inre kompass styra. Nu är det dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Guaruja

Kom São Paulos södra kust in på djupet genom att utforska Guaruja, ett av stadens spännande områden. Stadens härliga promenadstråk delar du med uppemot 310 000 vänliga lokalbor. Kommer du att flyga till Congonhas - Sao Paulo Intl? Då ska du vinka in en taxi och åka vidare 55 km åt sydöst. Om du istället reser från stadens centrum ska du ta dig 0,1 km åt söder.

Guaruja är ett paradis för turister. Många av stadens främsta turistattraktioner går att hitta i närheten av detta spännande område, däribland Monte Serrat och Museu do Café. När du väl har besökt dessa platser kommer du vilja bege dig vidare till Fiskemuseum och Eden Beach (strand). Ett riktigt bra sätt att få ett bättre helhetsintryck av denna fantastiska stad är att ta en promenad i några av dess olika områden. Så se till att åka förbi närbelägna Enseada och Jardim Acapulco för att upptäcka allt de har att erbjuda.

En promenad på sanden kan vara fantastiskt för ditt välmående. För en avkopplande dag utomhus, åk till Pernambucos strand, Praia Pitangueiras, Praia do Perequê och Sorocotuba Beach (strand).

Res tillbaka i tiden när du besöker Steam Train Pavilion och Pavilhão Carro Fúnebre de Santos Dumont. Dessa historiska attraktioner har gott om lärorika historier att dela med sig av.

Hotell i Guaruja

Tycker du att det är svårt att bestämma dig för ett boende? Oroa dig inte! Hitta det perfekta boendet i vår reseguide. I den kan du hitta ett stort antal populära boenden på ett och samma ställe.

Om du bokar en natt på ett av våra rekommenderade boenden kommer den erfarna personalen se till att du får en fantastisk vistelse. Casa Grande Hotel Resort And Spa och Sofitel Jequitimar Guarujá är värda ett besök.