Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Sa Dec - 144 att välja från

Hotell från 109 kr

Kolla hotellpriser i Sa Dec

Sa Dec hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Sa Dec
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Sa Dec

Du funderar alltså på att åka till Sa Dec? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra sorters boenden i Sa Dec.

Utforska Sa Dec

I Sa Dec finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Sa Dec med omnejd:

  • Binh Thuys historiska hus
  • Vam Congs färja
  • Can Thos hamn
  • Cai Khe Trade Center

När du planerar resan till Sa Dec kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Can Tho (VCA). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.

När passar det bäst att utforska Sa Dec?

Om du funderar på när det är bäst att resa till Sa Dec, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Sa Dec brukar vara april och mars, och de kallaste januari och december.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 34°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 35°C under dagen och 24°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 23°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 0 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Sa Dec är 0 millimeter.