Resor till Östersund

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Östersund med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Östersund

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Östersund
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Östersund

Flyg och hotell i Östersund

MrJet fixar allt från flyg och hotell till Östersund till alla oförglömliga äventyr under vistelsen så att din semester i Östersund blir precis så som du önskar.

Spara pengar om du bokar flygresa och rum samtidigt.

Inte mycket i livet är mer fantastiskt än en stressfri resa. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden över hela världen är du bara några få klick från att boka nästa häftiga äventyr.

Rädd att du inte ska få det bästa priset? Boka ett paketerbjudande idag och lyckas du sedan hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så möter MrJet det och ger dig tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Oavsett om du är ute efter en livlig storstad eller en fridfull vistelse i naturen, så ser vi till att du kan hitta precis det du vill ha. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Östersund

Är du redo för nästa resa? Du kommer aldrig att glömma din resa till Östersund.

I den här staden bor cirka 43 000 invånare.

Om du reser 460 km åt sydöst från Östersund kommer du till landets huvudstad, Stockholm. Om du reser 13 km åt sydväst, kommer du till Orrviken.

Har barnen överskottsenergi? På Storsjöbadet kommer de säkert att underhålla sig några timmar.

Du måste inte vara ett barn för att uppskatta Frösö zoo! Både unga och gamla kommer att ha en mängd möjligheter att beundra de spännande djuren genom ett antal välgenomtänkta uppvisningar.

Badhusparken är en grön oas i betongdjungeln som är perfekt för en picknick. Se bara till att du tar med dig tillräckligt med härliga snacks så att det räcker några timmar.

Lägg undan tid för att insupa områdets historia genom att besöka Jamtli och Östersunds rådhus.

Ge dig ut på ett spirituellt äventyr eller bara njut av den lugna fridfullheten som fyller hela Frösö kyrka, en historiskt helig plats.

Hotell i Östersund

Har du äntligen bokat en resa till Östersund? Här finns det bara 11 boenden tillgängliga, så se till att du bokar i god tid. I vår reseguide hittar du allt du behöver.

När det finns alternativ som Scandic Östersund City och Clarion Hotel Grand Östersund att välja mellan kan du ta dig från flygplatsen och in i en varm dusch på nolltid.