Billiga flygbiljetter till Östersund

Förslag på billiga flygresor till Östersund

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 480 kr för enkelflyg och 2 116 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Östersund?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Östersund varierar mellan 2 116 kr och 958 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Östersund kan hitta fantastiska flyg för så lite som 480 kr. Tips för fyndjägare: Januari är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Östersund.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Östersund?

✔️ Flygpriserna till Östersund varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Östersund om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Östersund, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Östersund?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Östersund kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel SAS. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Östersund med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Östersund kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Östersund?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Östersund – Vinterstaden

Östersund brukar ofta kallas för ”Vinterstaden”, och här kan du verkligen känna pirret i maggropen när du susar fram på långfärdsskridskor eller svischar fram i skidspåren. När vårsolens strålar börjar värma trots att snön fortfarande ligger djup, kan du njuta i en solstol på ”Vinterplayan” intill Storsjön. Det finns gott om billiga flyg till Östersund för en riktigt underbar vistelse.

Ett resmål som ger dig sköna rysningar året om

Även om Östersund framför allt är känt för sina vinteraktiviteter och sitt skimrande snölandskap, väntar många spännande upplevelser här året om. På Frösön, som ligger alldeles intill centrala Östersund, finns naturmiljöer som kittlar alla sinnen och massor av förtjusande vandringsleder. Du kan även besöka Frösö zoo eller plaska i Storsjöns vågor. På hösten är området alldeles magiskt när löven färgas röda och året om kan du njuta av bakelserna och kakorna på de underbara kaféer som staden är berömd för.

Boka billiga resor till Östersund

Du kan hitta bra direktflyg till Östersund året om från Bromma och Arlanda med flygbolagen SAS och BRA. Det går även att flyga hit från andra svenska städer, men bara säsongsvis. Kostnaden kan vara lite lägre – och avgångarna fler – under veckodagarna än på helgen, men priserna varierar en hel del så det kan vara bra att leta runt en stund. Sätt dig i lugn och ro och jämför de olika flygavgångarna, så hittar du lätt bästa möjliga pris och flygtider.

Flyga till Åre Östersund Airport

Vissa städer väljer att förlägga sina flygplatser på lite tråkiga och undanskymda platser, men Östersund har sin flygplats Åre Östersund Airport mitt på den underbara Frösön. När ditt flyg till Östersund går in för landning går det ned över den hisnande vackra Storsjön och du ser alla öarna och det glittrande vattnet från flygplansfönstret. Redan nu känner du ett pirr av förväntan – det här kommer att bli en oförglömlig semester. Flygplatsen i sig är liten men charmig. Serviceutbudet är naturligtvis begränsat, men det finns en restaurang – Flygplatsrestaurangen – efter säkerhetskontrollen som är öppen vid alla avgångar.

Ta flygbussen in till Östersund

När du ska ta dig in från flygplatsen till centrala Östersund (och senare tillbaka) kan du ta flygbussen. Det går flygbussar vid alla ankomster från (och avgångar till) Stockholm och färden på en mil tar lite drygt en kvart. Biljettpriset per vuxen är knappt 100 kronor och under färden får du se såväl den underbart vackra Frösön som glimtar av Storsjön. Kanske hittar du redan nu några vandringsleder, badplatser eller skidspår som verkar intressanta?

Mysig weekend med billiga flygresor till Östersund

Tack vare alla billiga flyg till Östersund och den korta flygresan från exempelvis Arlanda och Bromma, passar staden perfekt för en mysig och förtrollande weekendresa med din partner, eller en sportig kortsemester i skidspåren eller längs vandringslederna. Njut av den vackra naturen både sommaroch vinter, och känn hur det pirrar till när du ser de fantastiska vyerna över den glittrande stora sjön, de underbara öarna och den charmiga staden. Wow!

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
ARNFrösön30 jan. - 7 feb.958 kr
ARNFrösön30 jan. - 7 feb.958 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna
Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
BMAFrösön5 dec. - 9 dec.2 116 kr
ARNFrösön5 dec. - 10 dec.3 108 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.