Resor till Novaya Matsesta

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Novaya Matsesta med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Novaya Matsesta

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Novaya Matsesta
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Novaya Matsesta

Flyg och hotell i Novaya Matsesta

Börja din semester nu och låt de skickliga experterna på MrJet boka flyg och hotell till Novaya Matsesta. Flygbiljetter, boende och fantastiska upplevelser — vi kan göra allt. Det enda du behöver tänka på är att dyka upp!

Spara pengar när du bokar flyg och hotell på samma gång.

Med över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden runtom i världen, är det enklare än någonsin att fly vardagens tristess.

Vi erbjuder även en prisgaranti. Det innebär att om du råkar hitta en bättre paketresa inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Vi kan hjälpa dig att förlora dig själv i allt från färgstarka storstäder till gröna oaser. Så packa resväskan och lyssna på äventyraren inom dig. Nu är det dags! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Novaya Matsesta

Upptäck charmen med Novaya Matsesta. Du kommer att få se en helt annan sida av Sotji. 330 000 människor lever i denna populära stad, och det är faktiskt inte så konstigt. Novaya Matsesta hittar du 7 km sydöst om innerstaden. Om du tar flyget till Sochi Intl. är det bara att hämta dina väskor, stanna en taxi och bege dig 16 km åt nordväst.

Ett antal av stadens främsta sevärdheter finns utspridda i närheten av Novaya Matsesta, och Rivieraparken och Sotji stränder är troligtvis de mest imponerande. När du väl har upplevt dessa platser kommer du vilja fortsätta med Vinterteatern och Sochi Arboretum. Ett bra sätt att få en bättre helhetsbild av denna stad är att besöka några av dess olika områden. Så se till att åka förbi närliggande Matsesta och Khosta för att uppleva vad de har att erbjuda.

Om du har tur och det är horribelt väder, ta skydd under tak och besök Nikolaj Ostrovskijs litteratur- och minnesmuseum, V.V. Barsova Dacha-museet och Friendship Tree Garden Museum. De intressanta samlingarna kommer garanterat att hålla din hjärna igång och dina kläder torra!

Det finns inget som slår känslan av förväntan när en liveshow ska börja Sätt dig på din plats och se när ridån går upp när du besöker National organ and chamber music hall of Ukraine, Summer-teaterm och Festival Concert Hall.

Om det är underbart väder, ta en nypa frisk luft och njut av en eftermiddag ute i naturen när du besöker Agur-vattenfallen och Akhun-berget.

Du vet aldrig vilka sanningar som kommer att uppenbara sig när du besöker Sochi War Memorial, Sochi Rotunda, Akhun Tower och Moorish Gazebo. Dessa gamla platser har gott om berättelser att dela med sig av.

Om du väljer att besöka Ärkeängeln Mikaels katedral och Katedralen St. Michael kan du passa på att utforska regionens religiösa sida eller bara ta in de lugna och vackra omgivningarna.

Hotell i Novaya Matsesta

Glöm inte att boka ett boende så snart som möjligt. Låt oss på MrJet hjälpa dig. Hitta det perfekta boendet i vår reseguide. Här finns massor av boenden att välja på.

Du behöver inte spendera allt för mycket för att bo en natt i Novaya Matsesta. Hotel Sofiya vid Kurortniy pr, 100/10 och Olympic Hostel vid Kurortny Prospekt 72, Bldg 5 är två bra alternativ för dig som har en budget att hålla. Du kan istället låta den professionella personalen på RODINA Grand Hotel And Spa eller Swissôtel Resort Sochi Kamelia behandla dig som kunglighet. Du är trots allt på semester!