Resor till Sotji

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Sotji med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Populära sevärdheter i Sotji

Flyg och hotell i Sotji

Gör det enkelt och låt experterna på MrJet boka flyg och hotell till Sotji. Flyg, boenden och minnesvärda upplevelser — vi tar hand om alla bokningar. Det enda du behöver göra är att packa väskan!

Om du ordnar både flyg och hotell genom oss har du mer pengar kvar på banken.

Det finns inget mer avkopplande än en välförtjänt resa. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden över hela världen är du bara några få klick från nästa häftiga äventyr.

Behöver du fortfarande lite mer uppmuntran? Vi gör allt för att ge dig fantastiska erbjudanden, så om du råkar snubbla över ett bättre erbjudande än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och återbetalar skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Packa resväskan. Det är dags att bege sig! Från vidsträckt öken till de högsta bergen och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Sotji

Vilken sorts resa du än planerar, finns allt du söker i Sotji.

Det är förstås inte bara sevärdheterna som gör en stad speciell, det är också människorna. Här bor det 330 000 invånare.

Sotji ligger inte så långt från Krasnaya Volya, som ligger 16 km åt öster. Moskva, landets huvudstad, ligger 1 350 km åt norr.

Om du planerar en semester i Sotji för hela familjen, kan turer till Rivieraparken och Amfibius vattenpark roa alla. Om inte det är tillräckligt för att göra barnen trötta kan ni även besöka Trout Farm och Nautilus vattenpark.

Lär känna varelserna i våra marina miljöer på Sochi Delfinarium och Sochi Discovery World Aquarium.

Önskar du byta betongdjungeln mot en bit grönska? Sotji är hem för ett flertal parkområden som erbjuder lite avbrott från de stressiga gatorna. Gör ditt val mellan Sochi Arboretum, Lunaparken och Olympic Alder Park.

Försök besöka alla traktens imponerande vattenfall och se några av naturens skådespel. Agur-vattenfallen, Orekhovsky-vattenfallen och 33 vattenfall är tre vattenfall som du inte glömmer i första taget.

Besök Sotji stränder och Adler Beach för en dag på stranden. Dagomys Beach och Lazarevskoye Beach är två andra stränder som rekommenderas varmt bland ortens besökare.

Har du packat dina bekvämaste skor? Då ska du boka in en dag i de vackra omgivningarna vid Sochi nationalpark eller Akhun-berget. Dolmen i Volkonka är en till plats med en oslagbar fauna.

Strosa runt bland de lärorika utställningarna på Nikolaj Ostrovskijs litteratur- och minnesmuseum eller V.V. Barsova Dacha-museet. Gå runt i din egen takt eller hör med personalen när det går en guidad tur. Vill du se fler utställningar? Då ska du också kolla upp vad som händer på Sochi sportmuseum eller Friendship Tree Garden Museum.

Hissa seglen på de sju haven på Sochi Maritime Terminal, ett värdefullt museum över regionens sjöfartshistoria.

Sochi konstmuseum erbjuder gott om underbara och ibland skrämmande konstverk. Be om att få höra mer information om konstnären ifall du fattar tycke för något specifikt.

Lär dig om dåtidens Sotji och regionen runtom genom att besöka Adler History Museum och Sochi historiska museum.

Att spendera en dag vid Sochi War Memorial och Stalins villa är ett utmärkt sätt att lära sig mer om dåtidens Sotji.

Alla som har ett intresse för stadens religiösa arv borde besöka Ärkeängeln Mikaels katedral och Loo-templet. Ett annat alternativ är att ta reda på om det finns någon rundtur av Olginka-katedralen och St. Sarkis-katedralen.

Vill du lära känna Sotji lite bättre? Då är Lenintorget en bra utgångspunkt. Torget utgör en av stadens mest välbesökta platser.

Minnesmärken kan framkalla en kombination av beundran och respekt som hjälper oss att komma ihåg händelser och människor från det förflutna. På en semester i Sotji kan du passa på att besöka Sochi Rotunda och Akhun Tower, som har rest som intressanta symboler för historien. Det finns många intressanta historier som vi kan lära oss från, och du kan upptäcka fler av dem under en utflykt till Moorish Gazebo och Monumentet argonauternas gyllene skinn.

Bränner plånboken i fickan? Du hittar massor av butiker på Noviy Vek och Mandarin shoppingcenter. MoreMall och Centralmarknaden i Sochi är två andra ställen som också erbjuder en rolig shoppingupplevelse.

Njut av en av de uppmärksammade föreställningarna på Vinterteatern eller Gröna teatern. Missa inte att ta en titt på programmet på Tuapses kommunala teater för unga åskådare och National organ and chamber music hall of Ukraine också.

Hotell i Sotji

Det är alltid bra att välja ut ditt boende i Sotji så fort som möjligt. Börja med att ta hjälp av vår reseguide. Här hittar du massor av boenden samlade.

Om du hellre lägger pengar på upplevelser och aktiviteter än på ett hotellrum kan antingen Hotel Sofiya eller Olympic Hostel passa dig perfekt. Om du istället vill skämma bort dig själv är RODINA Grand Hotel And Spa och Swissôtel Resort Sochi Kamelia två bra alternativ.