Resor till Adler

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Adler med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Adler

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Adler
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Adler

När du är äntligen är redo att lämna vardagen bakom dig och upptäcka nya saker, kan en tur till Adler vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Adler.

Om du bokar flygbiljetter och boende på samma gång kan du spara pengar.

Inget är mer fantastiskt än en välplanerad resa. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden över hela världen är du bara några få klick från nästa oförglömliga äventyr.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa med MrJet och sedan hittar ett billigare erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden. Kan det bli bättre?

Packa dina väskor. Det är dags att ge sig av! Från vidsträckt öken till höga berg och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att tillfredsställa din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Adler

Upplev allt vad Adler har att erbjuda. Du kommer att få se en helt ny sida av Sotji. Med så många platser att besöka och saker att hitta på förstår man varför 330 000 människor har valt att leva i denna underbara stad. Adler hittar du 25 km sydöst om innerstaden. Om du landar på Sochi Intl. är det bara att vänta in dina väskor, ta en taxi och bege dig 1 km åt söder.

I staden finns det gott om saker att se och göra, och många av dem hittar du nära Adler. Det är inte lätt att välja vilka som är de bästa sevärheterna, men Adler Beach och Khosta strand är två du måste besöka. Du borde även passa på att svänga förbi Noviy Vek och Mandarin shoppingcenter. För att få ett bättre helhetsintryck av denna livfulla stad ska du svänga förbi de närbelägna områdena Centrala Adler och Kurortny Gorodok.

Reser du med barn men kommer inte på några saker att göra? Amfibius vattenpark och Sotjis äventyrspark är några lokala ställen där hela familjen kan ha skoj.

Hotell i Adler

På MrJet föredrar vi när saker och ting är enkla. Därför har vi gjort det lätt för dig att välja ditt perfekta boende genom vär reseguide. Se bara till att du bokar i god tid.

Vill du ha tips? Radisson Blu Paradise Resort & Spa, Sochi och Mechta u Morya är förträffliga alternativ när det kommer till att erbjuda utmärkt service och underbara sängar.