Resor till Mountain View

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Mountain View med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Mountain View

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Mountain View
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Mountain View

Resa handlar om att utforska spännande platser. När du är redo att unna dig själv de unika sevärdheterna med flyg och hotell till Mountain View, kan MrJet ordna så att du får de bästa erbjudandena på allt du behöver för en underbar upplevelse.

Med oss kan du spara pengar om du bokar både flyg och hotellrum samtidigt.

Med allt du kan tänka dig samlat på ett enda ställe är det enkelt att planera den ultimata semestern. Över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden runtom i världen gör att du kan vara på väg på nolltid.

Och glöm inte att om du bokar din paketresa genom MrJet och får syn på ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Vänta inte längre! Följ din inre äventyrare var den än leder dig. Varje hörn av världen är fylld av överraskningar och nya upplevelser, så låt oss hjälpa dig att äntligen få ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Mountain View

Upptäck allt som finns att göra i Mountain View, en destination som som har något för alla.

Det är förstås inte bara byggnader och sevärdheter som gör en stad unik, det är också människorna. Här bor det 74 000 invånare.

Destinationen ligger 140 km från huvudstaden i Kalifornien, Sacramento, och 5 km från Sunnyvale.

Du vet nog redan att du inte får missa att besöka Computer History Museum. Det är en av de mest populära sevärdheterna i världen.

Har barnen överskottsenergi? På Rengstorff Park kommer de säkert att roa sig en stund.

Har du tröttnat på att gå runt i affärer? Ha en dag i naturen! Shoreline-parken är en imponerande plats där du kan njuta av en oslagbar natur.

Googleplex borde utan tvekan stå överst på varje besökares lista över platser att se i området. Det är ett av de mest uppskattade landmärkena i Mountain View och kommer ge dig underbara bilder under din semester.

Butikerna på San Antonio Shopping Center rekommenderas varmt av såväl turister som lokalbefolkningen. Här kan du handla både kläder och presenter.

Köp biljetter åt dig och vännerna till en av de enastående föreställningarna på Shoreline Amphitheatre eller Mountain View Center for the Performing Arts. Här får ni en perfekt utekväll.

Brinner du för golf? Då väntar banorna på Shoreline Golf Links där du kan öva på ditt golfande.

Även om du kanske har sett de mest berömda sevärdheterna här, så finns det alltid mer att göra. Vad sägs om att ta en tur till Moffett Federal Airfield?

Hotell i Mountain View

Det är ofta ganska lätt att hitta ett bra boende i Mountain View och nu har vi på MrJet gjort det lättare. Nu hittar du nämligen över 89 prisvärda boenden i vår reseguide.

Om du hellre lägger pengar på upplevelser än på ett hotellrum kan antingen The Palo Alto Inn eller Holiday Inn Express Mountain View - S Palo Alto vara det du är ute efter. Om du istället vill skämma bort dig själv är ELF Homes 3 Bedroom House on Stockwell Drive och The Epiphany, a Joie de Vivre Hotel två bra alternativ.