Resor till Menlo Park

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Menlo Park med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Menlo Park

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Menlo Park
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Menlo Park

Varje globetrotter är unik på sitt eget sätt och du är inget undantag från regeln. Låt MrJet sätta ihop den bästa semestern med flyg och hotell till Menlo Park för dig och din familj idag.

Om du bokar både flyg och boende genom oss får du extra pengar kvar att spendera.

Med allt du någonsin kan tänka dig på ett enda ställe är det lättare än någonsin att arrangera den perfekta resan. Över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell gör att du kan sitta i luften tidigare än du tror.

Behöver du lite mer uppmuntran? Vårt team arbetar hårt för att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du råkar hitta ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och betalar tillbaka skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Är det inte dags att bejaka reseälskaren inom dig? Från pulserande landskap till oförglömliga äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Menlo Park

Vare sig du är intresserad av en avkopplande resa eller ett spännande äventyr, kan MrJet hjälpa dig att planera en oförglömlig resa till Menlo Park.

Folkmängden i den här staden är på 32 000.

Destinationen ligger 140 km från huvudstaden i Kalifornien, Sacramento, och 5 km från Palo Alto.

Vetenskapsmännen säger att gå till en park är ett bra sätt att förbättra sin fysiska och mentala hälsa på. Det är svårt att argumentera mot vetenskapen, så glöm inte bort att kolla in Bedwell Bayfront Park.

Du behöver inte vara konstspecialist för att kunna gilla konstverken som Portola konstgalleri har att erbjuda. Ta bara en titt och låt fantasin löpa fritt.

En resa till Menlo Park vore inte komplett utan ett spännande besök till Menlo College, en av stadens viktigaste historiska sevärdheter.

När det kommer till att välja vilka landmärken du ska bekanta dig lite närmare med, är både Facebook Campus och Sunset Headquarters and Gardens platser du inte får missa. Dessa sevärdheter kommer du vilja visa för dina vänner att du har besökt, så glöm inte din kamera!

Du kommer att tycka om att utforska United States Geological Survey.

Hotell i Menlo Park

Det är ofta lätt att hitta boende i Menlo Park och på MrJet har vi gjort det ännu lättare. Nu hittar du nämligen fler än 70 populära boenden i vår reseguide.

Om du hellre lägger pengar på nya upplevelser och aktiviteter än på boende kan antingen Best Western Plus Riviera eller The Palo Alto Inn passa dig perfekt. Du kan istället låta den professionella personalen på Rosewood Sand Hill eller The Epiphany, a Joie de Vivre Hotel behandla dig som kunglighet. Du är ju trots allt på semester!