Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till San Francisco

Förslag på billiga flygresor till San Francisco

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på för enkelflyg och 1 998 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

lör 18 sep. - fre 1 okt.
ARN
Stockholm
SFO
San Francisco
4 898 kr
SAS
tis 14 sep. - lör 2 okt.
ARN
Stockholm
SFO
San Francisco
5 006 kr
Air Canada
tis 14 sep. - fre 1 okt.
ARN
Stockholm
SFO
San Francisco
5 010 kr
Air Canada
tis 8 juni - tors 24 juni
ARN
Stockholm
SFO
San Francisco
5 087 kr
Swiss International Air Lines
tis 8 juni - tors 24 juni
ARN
Stockholm
SFO
San Francisco
5 096 kr
United
tis 8 juni - tors 24 juni
ARN
Stockholm
SFO
San Francisco
5 102 kr
United
tis 8 juni - tors 24 juni
ARN
Stockholm
SFO
San Francisco
5 109 kr
Lufthansa
tis 8 juni - tors 24 juni
ARN
Stockholm
SFO
San Francisco
5 115 kr
Lufthansa
tis 8 juni - tors 24 juni
ARN
Stockholm
SFO
San Francisco
5 133 kr
Swiss International Air Lines
tis 8 juni - tors 24 juni
ARN
Stockholm
SFO
San Francisco
5 383 kr
KLM
tis 8 juni - tors 24 juni
ARN
Stockholm
SFO
San Francisco
5 895 kr
Turkish Airlines
tors 28 okt. - sön 31 okt.
RNB
Ronneby
SFO
San Francisco
6 027 kr
SAS
tis 8 juni - tors 24 juni
ARN
Stockholm
SFO
San Francisco
6 049 kr
Finnair
tis 8 juni - tors 24 juni
ARN
Stockholm
SFO
San Francisco
6 692 kr
American Airlines

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till San Francisco?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till San Francisco varierar mellan 1 998 kr och 6 692 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till San Francisco kan hitta fantastiska flyg för så lite som . Tips för fyndjägare: September är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till San Francisco.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till San Francisco?

✔️ Flygpriserna till San Francisco varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till San Francisco om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till San Francisco, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till San Francisco?

✔️ Om du vill boka ett flyg till San Francisco kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel SAS, Air Canada, Swiss International Air Lines, United, Lufthansa, KLM, Turkish Airlines, Finnair, American Airlines. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till San Francisco med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till San Francisco kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till San Francisco?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till San Francisco

San Francisco på USA:s västkust har sedan länge varit ett spännande och unikt resmål. Det är en stad som med sin färgsprakande variation kan falla alla besökare i smaken. Flyg till San Francisco och välj själv om du vill besöka klassiska sevärdheter som Golden Gate-bron och det gamla fängelset Alcatraz, eller om du hellre vill utforska någon av stadens alla nyskapande restauranger i till exempel det bohemiska Mission District. Eller varför inte ta en tur med de för San Francisco så typiska kabelspårvagnarna?

San Francisco har ett milt klimat, vilket gör att du kan besöka staden när du vill under året. På sommaren erbjuder staden ett ganska varmt väder, medan klimatet under resten av året kan jämföras med en tidig höst i Sverige. Därför passar det alltid att besöka någon av stadens parker, till exempel Golden Gate Park eller Dolores Park, eller att åka på utflykt till det vingårdstäta Napa Valley norr om staden.

Res från Sverige till San Francisco

Om du vill flyga direkt till San Francisco utan mellanlandningar finns det ett par alternativ att välja mellan. Bor du i södra Sverige kan du flyga direkt från Kastrups flygplats i Köpenhamn med SAS. Norwegian flyger direkt från Stockholm Arlanda till Oakland International Airport. Ett annat alternativ är att flyga från någon av Sveriges flygplatser och mellanlanda på en större flygplats i Europa, till exempel med Air Berlin via Düsseldorf eller British Airways via Heathrow. Direktflyg tar drygt tio timmar medan flygresor till San Francisco med mellanlandning tar minst 14 timmar.

Boka billiga flyg till San Francisco

Vill du hitta billiga resor till San Francisco är det en bra idé att resa på vintern, hösten eller våren, med undantag för storhelger som Thanksgiving och jul. Under dessa årstider är biljettpriserna lägre än under de populära sommarmånaderna. Du kan också spara pengar genom att boka biljetter med lågprisflygbolaget Norwegian, och att boka biljetterna två till fyra månader före avgång då du får som bäst pris. Boka gärna in din resa under San Francisco Pride Festival i juni, en stor festival som avslutas med den färgsprakande San Francisco Pride Parade. San Francisco är ju en kulturens stad, så även om du skulle missa Pride Festival är det nästan alltid ett eller annat intressant evenemang på gång i staden, särskilt om du besöker San Fransisco under sommaren eller högtider som Halloween eller jul.

San Franciscos flygplatser

När du flyger till San Francisco kommer du troligen att landa på antingen San Francisco International Airport eller Oakland Airport. San Francisco International Airport ligger ungefär två mil utanför staden. Därifrån kan du antingen ta en taxi eller plocka upp din hyrbil om du tänkt köra själv under resan. Du kan också ta ett tåg som kallas BART, förkortning för Bay Area Rapid Transit, in till San Franciscos centrum. Tågresan tar en halvtimme och kostar mindre än tio dollar. Tåget stannar på flera olika hållplatser i downtown San Francisco, bland annat på Powell Street nära Union Square. Biljetter finns att köpa på flygplatsens tågstation.

Om du landar på Oakland International Airport, drygt tre mil utanför San Franciscos centrum, har du samma transportalternativ som på San Francisco International Airport. Antingen kan du ta taxi eller köra själv, eller så tar du tåget BART. Från Oaklands flygplats kostar tågresan drygt tio dollar och du är i San Francisco på cirka 45 minuter.

San Francisco Bay Area har också en tredje flygplats, Norman Y. Mineta San José International Airport. Det tar nästan en timme att köra in till San Francisco från flygplatsen, med det kan det vara värt eftersom du åker utmed bukten. Om du inte har en bil kan du istället välja att åka buss, samåka eller till och med hyra en limousin. Det finns också möjlighet att åka metro eller BART. Då tar du bara VTA Airport Flyer, en busservice som åker mellan flygplatsens terminaler, metron och tågstationen.

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
SEASan Francisco24 maj - 27 maj1 998 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna
Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
LAXSan Francisco14 maj - 17 maj1 312 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Jeep Compass

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.