Sök efter flyg med LOT-Polish Airlines

Populära flygerbjudanden

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 1 668 kr för enkelflyg och 1 856 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines
LOT-Polish Airlines

Flygplatser för LOT-Polish Airlines
Res med LOT-Polish Airlines idag och flyg till flera destinationer från dessa inrikes och internationella flygplatser.
Flygplatskod
Land
Flygplatsens namn
Antal flyg
ARNSWEArlanda2
AJRSWEArvidsjaur1
VBYSWEVisby1
WAWPOLFrederic Chopin1
GEVSWEGallivare1
SDLSWEMidlanda
OERSWEOrnskoldsvik
UMESWEUmea
ORDUSAO'Hare Intl.
KRNSWEKiruna

Flyg med LOT Polish Airlines

Flyg med LOT Polish Airlines

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.