Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
30 okt. - 1 nov.
Nästa helg
6 nov. - 8 nov.

Tille hotell

ibis budget Beauvais Aeroport 582 kr
ibis budget Beauvais Aeroport

ibis budget Beauvais Aeroport

53 RUE DU MOULIN, Tille
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Tille ligger 2,9 km från Elispace och 4,8 km från Hôpital Beauvais. Musée départemental de l'Oise och S:t Pierre-katedralen ligger också mindre än en mil härifrån.

  B&B Hotel Beauvais 576 kr
  B&B Hotel Beauvais

  B&B Hotel Beauvais

  Rue de Saint-Ladre, Allonne, Beauvais
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Beauvais ligger mindre än 5 km från Galerie nationale de la Tapisserie, Musée départemental de l'Oise och S:t Pierre-katedralen. Manège och Elispace ligger också mindre än en mil härifrån.

   Hotel Campanile Beauvais 468 kr
   Hotel Campanile Beauvais

   Hotel Campanile Beauvais

   18 Avenue Descartes, RN1 Route de Paris, Beauvais, Oise departement
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell nära flygplatsen ligger mindre än 5 km från Galerie nationale de la Tapisserie, Musée départemental de l'Oise och S:t Pierre-katedralen. Elispace och Manège ligger också mindre än en mil härifrån.

    Hôtel de la Tabletterie 1 066 kr
    Hôtel de la Tabletterie

    Hôtel de la Tabletterie

    51 bis rue Roger Salengro, Meru
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger mitt i Meru, 0,1 km från Musee de la Nacre et de la Tabletterie (museum). Meru station ligger på 14 minuters gångavstånd.

     Karta

     Utforska Tille


     I Tille finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tille med omnejd:

     • Elispace
     • S:t Pierre-katedralen
     • Galerie nationale de la Tapisserie
     • Musée départemental de l'Oise
     • Parc Saint Paul
     • Vivier Golfklubb
     • Musée Conservatoire de la Vie Agricole et Rurale de l'Oise

     När du planerar resan till Tille kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Paris (BVA-Beauvais). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Tille?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Tille, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Tille brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är november och augusti, medan de torraste är mars och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Tille är 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma