Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Gerberoy hotell

Le Logis De Gerberoy 895 kr
Le Logis De Gerberoy

Le Logis De Gerberoy

   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat nära flygplatsen ligger mindre än två mil från Abbaye Saint-Germer-de-Fly, Vivier Golfklubb och Château de Troissereux. Parc Saint Paul och Musée Conservatoire de la Vie Agricole et Rurale de l'Oise ligger också mindre än två mil härifrån.

  Hôtel Le Grand Cerf & Spa Nuxe 1 637 kr
  Hôtel Le Grand Cerf & Spa Nuxe

  Hôtel Le Grand Cerf & Spa Nuxe

  25 Place Benserade, Lyons-la-Foret
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med spa i Lyons-la-Foret ligger 4,2 km från Abbaye de Mortemer och mindre än 15 km från Château de Fleury-la-Forêt och Château de Vascoeuil. Abbaye Notre-Dame de Fontaine-Guérard kloster och Bremontier Merval Château ligger också mindre än två mil härifrån.

   ibis Beauvais Aeroport 604 kr
   ibis Beauvais Aeroport

   ibis Beauvais Aeroport

   1 rue Jacques Goddet, Beauvais, Oise departement
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Beauvais ligger 1,9 km från Elispace och mindre än 5 km från Galerie nationale de la Tapisserie och Musée départemental de l'Oise. S:t Pierre-katedralen och Hôpital Beauvais ligger också 5 km härifrån.

    Hôtel Mercure Beauvais Centre Cathédrale 905 kr
    Hôtel Mercure Beauvais Centre Cathédrale

    Hôtel Mercure Beauvais Centre Cathédrale

    1 Cours Scellier, Beauvais
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger mitt i Beauvais, nära Musée départemental de l'Oise, S:t Pierre-katedralen och Galerie nationale de la Tapisserie. Hôpital Beauvais och Plan d'Eau du Canada ligger endast 3 km härifrån. Beauvais station ligger på 15 minuters gångavstånd.

     Karta

     Utforska Gerberoy


     I Gerberoy finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Gerberoy med omnejd:

     • Abbaye Saint-Germer-de-Fly
     • Vivier Golfklubb
     • Parc Saint Paul
     • Saint-Gilles de Grandvilliers-kyrkan
     • Musée Conservatoire de la Vie Agricole et Rurale de l'Oise
     • Bremontier Merval Château
     • Saint-Denis-kapellet

     När du förebereder din resa till Gerberoy kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Paris (BVA-Beauvais). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Gerberoy?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Gerberoy, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Gerberoy brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är september och november, medan de torraste är april och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Gerberoy ligger på 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma