Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Poix-de-Picardie hotell

Hôtel & Restaurant Le Cardinal 732 kr
Hôtel & Restaurant Le Cardinal

Hôtel & Restaurant Le Cardinal

1 Place de la Republique, Poix-de-Picardie
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Poix-de-Picardie ligger 13,5 km från Saint-Denis-kapellet och 14,1 km från Saint-Gilles de Grandvilliers-kyrkan. Musée Conservatoire de la Vie Agricole et Rurale de l'Oise och Stade de la Licorne ligger också mindre än tre mil härifrån. Poix-de-Picardie station ligger på 10 minuters gångavstånd.

  Mercure Amiens Cathedrale 1 108 kr
  Mercure Amiens Cathedrale

  Mercure Amiens Cathedrale

  21-23 Rue Flatters, Amiens, Somme
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Centre Ville ligger mindre än 2 km från Gambettas torg och Amiens katedral. Musee de l'Hotel de Berny och Maison de Jules Verne ligger också en kvarts promenad härifrån. Amiens station ligger på 12 minuters gångavstånd och till Amiens St-Roch station promenerar du på 18 minuter.

   Hotel Novotel Amiens Pôle Jules Verne 803 kr
   Hotel Novotel Amiens Pôle Jules Verne

   Hotel Novotel Amiens Pôle Jules Verne

     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Boves ligger mindre än 15 km från Amiens Golfklubb, Amiens katedral och De flytande trädgårdarna Hortillonnages. Maison de Jules Verne och Musee de l'Hotel de Berny ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Comfort Hotel Amiens Nord 356 kr
    Comfort Hotel Amiens Nord

    Comfort Hotel Amiens Nord

    Rue le Greco, ZAC St. Ladre, Amiens, Somme
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i centrala Amiens ligger mindre än 5 km från Amiens katedral, De flytande trädgårdarna Hortillonnages och Gambettas torg. Musee de l'Hotel de Berny och Maison de Jules Verne ligger också 5 km härifrån.

     Karta

     Utforska Poix-de-Picardie


     I Poix-de-Picardie finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Poix-de-Picardie med omnejd:

     • Saint-Denis-kapellet
     • Saint-Gilles de Grandvilliers-kyrkan
     • Musée Conservatoire de la Vie Agricole et Rurale de l'Oise
     • Stade de la Licorne
     • Samara
     • Zenith Amiens
     • Maison de Jules Verne

     När du planerar resan till Poix-de-Picardie kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Paris (BVA-Beauvais). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Poix-de-Picardie?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Poix-de-Picardie, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Poix-de-Picardie brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är februari och december.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Poix-de-Picardie är 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma