Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

Neuville-Bosc hotell

Le Clos des Vignes Hämta priser
Le Clos des Vignes

Le Clos des Vignes

11-13 Rue des Vignes, Neuville-Bosc
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med romantisk prägel i en regionalpark ligger mindre än fem mil från Château de Chantilly, Claude Monets trädgård i Giverny och Palais des Congres de Paris. Stade de France och Enghien ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Hotel Acadie Eragny sur Oise 788 kr
  Hotel Acadie Eragny sur Oise

  Hotel Acadie Eragny sur Oise

  Allée Rosa Luxembourg - RN 184, Eragny, Val-d'Oise
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Eragny ligger mindre än 5 km från Essec Business School, Pontoise-katedralen och Université de Cergy-Pontoise. Abbaye de Maubuisson och French Vexin Regional Natural Park ligger också 5 km härifrån. St-Ouen-l'Aumône-Quartier de l'Église station ligger på 28 minuters gångavstånd och till Saint-Ouen-l'Aumône-Liesse station promenerar du på 30 minuter.

   Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe 425 kr
   Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe

   Hotel Première Classe Cergy Saint Christophe

   RN. 14 Rue de la Pompe, Cergy, Val-d'Oise
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger mitt i Cergy, mindre än en mil från Université de Cergy-Pontoise, Essec Business School och Cergy-Pontoises fritidsö. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Abbaye de Maubuisson och Auvers slott. Cergy Le Haut station ligger på 14 minuters gångavstånd och till Cergy-Saint-Christophe station promenerar du på 17 minuter.

    Les Granges d'Haillancourt 1 026 kr
    Les Granges d'Haillancourt

    Les Granges d'Haillancourt

      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med romantisk prägel i Saint-Crépin-Ibouvillers ligger mindre än fem mil från Château de Chantilly, Claude Monets trädgård i Giverny och Saint-Denis basilika.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Neuville-Bosc


     Det är busenkelt att hitta boende i Neuville-Bosc med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna brukar uppskatta detta hotell i Neuville-Bosc och framför allt poolen:

     • Le Clos des Vignes

     Utforska Neuville-Bosc


     I Neuville-Bosc finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Neuville-Bosc med omnejd:

     • Musee de la Nacre et de la Tabletterie
     • Pontoise-katedralen
     • St Christophe Business Park
     • Auvers slott
     • Université de Cergy-Pontoise
     • Abbaye de Maubuisson
     • St-Gervais-et-St-Protais-katedralen

     När du planerar resan till Neuville-Bosc kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Paris (BVA-Beauvais). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Neuville-Bosc?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Neuville-Bosc, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Neuville-Bosc brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är november och juli, medan de torraste är april och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Neuville-Bosc är 22 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma