Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Serra de Sao Bento - 2 att välja från

Hotell från 496 kr

Kolla hotellpriser i Serra de Sao Bento

Serra de Sao Bento hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Serra de Sao Bento
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topphotell och andra boendealternativ i Serra de Sao Bento

Det är lätt att hitta någonstans att bo i Serra de Sao Bento med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.

Gästerna gillar detta hotell i Serra de Sao Bento och nämner ofta deras gratis frukost:

  • Pousada Villas da Serra

Gästerna brukar gilla detta hotell i Serra de Sao Bento och i synnerhet poolen:

  • Pousada Villas da Serra

Gäster som bor på detta hotell i Serra de Sao Bento brukar gilla gymmet:

  • Pousada Villas da Serra

När passar det bäst att utforska Serra de Sao Bento?

Om du undrar när det är bäst att åka till Serra de Sao Bento, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Serra de Sao Bento brukar vara januari och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är april och mars, medan de torraste är oktober och september.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 424 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 462 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 196 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 149 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Serra de Sao Bento ligger på 1231 millimeter.