Billiga hotell i Searchlight - 1028 att välja från

Hotell från 238 kr

Kolla hotellpriser i Searchlight

Searchlight hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Searchlight
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Searchlight

I Searchlight finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Searchlight med omnejd:

  • Mojave National Preserve
  • Lake Mohave

När du planerar resan till Searchlight kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Boulder City, NV (BLD-Boulder City Municipal). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.

När passar det bäst att utforska Searchlight?

Om du funderar på när det är bäst att besöka Searchlight, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Searchlight brukar vara juli och juni, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är oktober och september.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 21°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 54 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 37°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 38°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 15 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 27 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Searchlight är 96 millimeter.