Billiga hotell i Cal Nev Ari - 59 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Cal Nev Ari

Cal Nev Ari hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Cal Nev Ari
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Cal Nev Ari

Det är absolut värt att besöka Cal Nev Ari, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra idé.

  • 13 hotell i Laughlin

Utforska Cal Nev Ari

I Cal Nev Ari finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Cal Nev Ari med omnejd:

  • Grapevine Canyon
  • Lake Mohave

När du planerar din resa till Cal Nev Ari kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Laughlin, NV (IFP-Laughlin - Bullhead Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.

När passar det bäst att utforska Cal Nev Ari?

Om du undrar när det är bäst att besöka Cal Nev Ari, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Cal Nev Ari brukar vara juli och augusti, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är september och november.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 70 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 44°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 45°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 22 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 36°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 33 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Cal Nev Ari är 125 millimeter.