Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Cal Nev Ari hotell

Lake Mohave Marina and Lodge Hämta priser
Lake Mohave Marina and Lodge

Lake Mohave Marina and Lodge

2690 E Katherine Spur Rd, Bullhead City, AZ
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna camping vid sjön ligger 0,1 km från Katherine Landing och mindre än 15 km från Laughlin Event Center och Davis Dam. Laughlin Outlet Centre och Regency Casino ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Karta

  Hitta hotell i Cal Nev Ari


  Det är absolut värt att besöka Cal Nev Ari, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra idé.

  • 13 hotell i Laughlin

  Utforska Cal Nev Ari


  I Cal Nev Ari finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Cal Nev Ari med omnejd:

  • Grapevine Canyon
  • Lake Mohave

  När du planerar din resa till Cal Nev Ari kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Laughlin, NV (IFP-Laughlin - Bullhead Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


  När passar det bäst att utforska Cal Nev Ari?


  Om du undrar när det är bäst att besöka Cal Nev Ari, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Cal Nev Ari brukar vara juli och augusti, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är september och november.


  Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 70 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 44°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 45°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 22 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 36°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 33 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Cal Nev Ari är 125 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma