Billiga flygbiljetter till Las Vegas

Förslag på billiga flygresor till Las Vegas

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 5 865 kr för enkelflyg och 3 098 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Las Vegas?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Las Vegas varierar mellan 3 098 kr och 7 606 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Las Vegas kan hitta fantastiska flyg för så lite som 5 865 kr. Tips för fyndjägare: December är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Las Vegas.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Las Vegas?

✔️ Flygpriserna till Las Vegas varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Las Vegas om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Las Vegas, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Las Vegas?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Las Vegas kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel American Airlines, United, Delta, Brussels Airlines, Swiss International Air Lines, Lufthansa, KLM, Iberia, Air France, British Airways, Finnair, LOT-Polish Airlines. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Las Vegas med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Las Vegas kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Las Vegas?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg till Edinburgh

Edinburgh är både Skottlands huvudstad och dess kulturella mecka. Här samsas storslagna historiska sevärdheter och vindlande gränder med en modern storstadskänsla. Flyg till Edinburgh över en weekend eller för en längre semester och gör det som faller just dig i smaken – här kan du besöka gamla slott, upptäcka någon av Edinburghs alla festivaler eller gå på whiskyprovning. Längs huvudgatan The Royal Mile finns mysiga caféer och pubar när du behöver ta en paus från dina upptäcktsfärder. Ett annat populärt turistmål är toppen på den 250 meter höga kullen Arthur’s Seat, varifrån du har en enastående utsikt över staden. Oavsett vad du vill få ut av din resa kommer du med all säkerhet att hitta det i Edinburgh.

Om du vill uppleva Edinburgh när staden är i sitt absoluta esse ska du besöka den i augusti månad när de världsberömda festivalerna Edinburgh International Festival och Edinburgh Fringe livar upp staden och besökare strömmar till från världens alla hörn. Under festivalveckorna får du bland annat ta del av teater, komik och musik runt om i staden. Även under vår och höst passar det bra att utforska Edinburgh. Eller varför inte fira in det nya året på skotskt vis, med gatufesten Hogmanay och storslagna fyrverkerier som lyser upp det vackra Edinburgh Castle?

Billiga flyg till Edinburgh

Det är enkelt att ta flyget direkt från Sverige till Edinburgh. Från Stockholm flyger SAS direkt från Arlanda till Edinburgh Airport. Om du letar efter billiga resor till Edinburgh är det klokast att boka resor under lågsäsong då flygbiljetterna är som billigast, det vill säga under höst- och vintermånaderna, med undantag för skollov och högtider. Biljetterna brukar också vara som billigast cirka 60 dagar innan avgång. Det finns även flera lågprisbolag som erbjuder direktflyg till Edinburgh: Ryanair flyger direkt från Göteborg Landvetter och Norwegian flyger direkt från Stockholm Arlanda. Om du avreser från södra Sverige går det bra att flyga direkt med antingen Norwegian eller Easyjet från Köpenhamns flygplats Kastrup.

Väl framme i Edinburgh

När du landar på Edinburgh Airport, en knapp mil utanför stadens centrum, finns det flera olika transportalternativ som tar dig in till stadskärnan. Du kan givetvis ta en taxi utanför ankomstterminalen, men det finns också bussar och spårvagnar som smidigt tar dig direkt in till Edinburghs centrum. Med busslinjen AirLink 100 tar det ungefär en halvtimme från flygplatsen in till den centrala hållplatsen Waverly Bridge. En enkelbiljett för en sådan resa kostar ungefär fem pund och kan antingen köpas online, i automat på flygplatsen eller direkt från busschauffören. Du kan också ta spårvagnen från flygplatsen in till centrum. Det kostar cirka sex pund enkel väg och tar ungefär 35 minuter, beroende på var i Edinburgh du väljer att gå av. Biljetter till spårvagnen köps på spårvagnsperrongen vid flygplatsen.

Både bussar och spårvagnar går ungefär var tionde minut. Om du skulle landa sent på natten finns det även en nattbuss som avgår från flygplatsen två gånger i timmen och kostar omkring tre pund.