Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Cal Nev Ari

Säg hej till Nevada och gör dig redo att få ett entusiastiskt välkomnande från lokalbefolkningen på din resa till Cal Nev Ari.

Flyg och hotell i Cal Nev Ari

Att resa är att samla nya upplevelser. När du är redo att omfamna de fantastiska sevärdheterna med flyg och hotell till Cal Nev Ari, kan MrJet se till att du får den bästa dealen på det du behöver för en fantastisk resa.

Vill du ha mer pengar i plånboken? Du sparar rejält om du väljer att boka både flyg och hotell med oss.

Med ett ständigt växande antal på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 boenden världen över kan du välja och vraka oavsett var du är på väg.

Till råga på allt erbjuder vi en prisgaranti. Det innebär att om du lyckas hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter genomförd bokning, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och börja packa resväskan. Spännande äventyr väntar dig bakom varje hörn och vi vill hjälpa dig att utforska dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Cal Nev Ari

Cal Nev Ari ligger ungefär 3 400 km väster om Washington, som är landets huvudstad.

Runt omkring Cal Nev Ari hittar du underbara naturliga sevärdheter, som Davis Dam, 30 km bort. Har du gott om tid ska du även försöka hinna med Big Bend State Recreation Area, 30 km bort.

Har du lust att ta en tur till Big Bend of the Colorado State Recreation Area och Grapevine Canyon? Dessa välbesökta platser ligger alldeles i närheten i Laughlin, endast 20 km bort från Cal Nev Ari.

Upptäck regionen från ett nytt perspektiv med snöskoteråkning eller terrängcykling. Båda är populära aktiviteter i området.

Fiske från land är ett underbart sätt att släppa på stressen efter en hetsig sightseeingvecka. Känner du för att spendera mer tid ute i naturen kanske du vill prova på camping också?

Föreställ dig hur det känns att rida på en fågel när den lyfter från marken. Om det är spänning du är ute efter är fallskärmshoppning definitivt något för dig.

Känner du för att prova på roliga vattenaktiviteter? Smörj in solkrämen och låt barnet inom dig ta över med bad eller båtturer.

Snowboarding är ett roligt sätt att hålla sig aktiv under vinterhalvåret. Om du fortfarande har energi efteråt kan du också prova på skidåkning.

Om du råkar besöka Cal Nev Ari den 4 juli kan du förbereda dig på fest. Många människor firar detta datum, som är USA:s självständighetsdag.

När det börjar bli dags att flyga hemåt ska du se till att du har tillräckligt med tid för att ta dig till McCarran Intl. (LAS). Flygplatsen är belägen 90 km norr om Cal Nev Ari, och det är den närmaste flygplatsen.

Karta

Cal Nev Ari - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Lake Mohave Marina and Lodge

Lake Mohave Marina and Lodge

2690 E Katherine Spur Rd, Bullhead City, AZ
    2.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell vid sjön ligger 0,1 km från Katherine Landing och mindre än 15 km från Laughlin Event Center och Davis Dam. Don Laughlin's Classic Car Collection ...

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma