Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Saussay-la-Campagne hotell

Côté Campagne - Chambres d'hôtes Hämta priser
Côté Campagne - Chambres d'hôtes

Côté Campagne - Chambres d'hôtes

39 rue St Adrien, Saussay-la-Campagne
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast ståtar med ett läge på landet och ligger mindre än 15 km från Abbaye de Mortemer, Collégiale Notre-Dame des Andelys och Gaillard slottet. Château de Fleury-la-Forêt och Abbaye Notre-Dame de Fontaine-Guérard kloster ligger också mindre än två mil härifrån.

  Côté Campagne - Gîte Hämta priser
  Côté Campagne - Gîte

  Côté Campagne - Gîte

  39 Rue Saint-Adrien, Saussay-la-Campagne
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna stuga ståtar med ett läge på landet och ligger mindre än 15 km från Abbaye de Mortemer, Collégiale Notre-Dame des Andelys och Gaillard slottet. Château de Fleury-la-Forêt och Abbaye Notre-Dame de Fontaine-Guérard kloster ligger också mindre än två mil härifrån.

   Hôtel Normandy 1 201 kr
   Hôtel Normandy

   Hôtel Normandy

   1, Avenue Pierre Mendes France, Vernon, Eure
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Vernon ligger nära Collégiale Notre-Dame de Vernon och Maison du Temps Jadis. Musée A.G. Poulain de Vernon och Maison de la Figurine ligger också tio minuter härifrån. Vernon-Giverny station ligger på 9 minuters gångavstånd.

    Le Jardin des Plumes, The Originals Collection (Relais du Silence) 1 657 kr
    Le Jardin des Plumes, The Originals Collection (Relais du Silence)

    Le Jardin des Plumes, The Originals Collection (Relais du Silence)

      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta värdshus i Giverny ligger tio minuters promenad från Eglise Sainte-Radegonde och Claude Monets trädgård i Giverny. Musee des Impressionnismes och Monets hemmuseum ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Utforska Saussay-la-Campagne


     I Saussay-la-Campagne finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Saussay-la-Campagne med omnejd:

     • Collégiale Notre-Dame des Andelys
     • Gaillard slottet
     • Abbaye Notre-Dame de Fontaine-Guérard kloster
     • Kyrkan Bazincourt-sur-Epte
     • Slottet de Gisors
     • St-Gervais-et-St-Protais-katedralen
     • Gaillon golfbana

     När du planerar resan till Saussay-la-Campagne kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Rouen (URO-Rouen - Seine Valley). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Saussay-la-Campagne?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Saussay-la-Campagne, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Saussay-la-Campagne brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och november, medan de torraste är april och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Saussay-la-Campagne ligger på 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma